Amis uvedel MPEG4 - novo TV tehnologijo
Amis
ponedeljek, 09. junij 2008
Amis je svojim uporabnikom ponudil storitev Amis Televizija s pomembnimi izboljšavami. Nova TV tehnologija, ki so jo na Amisu testirali in preizkusili, prinaša uporabnikom več novosti in prednosti. Tehnologija MPEG4 se od obstoječe tehnologije MPEG2 bistveno razlikuje, saj ne gre le za izboljšan, temveč za povsem nov način kodiranja in kompresiranja slike. Amis bo z možnostjo priklopa nove televizije najbolj razveselil tiste uporabnike, ki so bili do sedaj zaradi omejene hitrosti internetne povezave omejeni zgolj na en TV sprejemnik. Nova tehnologija omogoča spremljanje sodobne digitalne TV širšemu krogu uporabnikov, ki bodo od danes naprej imeli možnost priklopa več TV sprejemnikov na isti lokaciji.

Druga novost pa je, da se bodo uporabnikom, ki sedaj zaradi prevelike razdalje od centrale in posledično premajhne pasovne širine niso mogli uporabljati storitve, sedaj možnosti pridobitve sodobnih TV storitev znatno povečale.

Amis bo novost ponudil vsem svojim uporabnikom, tako na svojem lastnem omrežju (DSL in optika), kakor tudi na omrežju Telekoma Slovenije.

Amisova sodobna digitalna televizija ponuja vrsto prednosti, 90 najbolj gledanih TV programov, ponudba zajema še 15 brezplačnih radijskih postaj, bogat nabor žanrov, elektronski programski vodič, možnost oblikovanj poljubnih programov, možnost zaklepanja programov itd. Poleg navedenega uporabniki prejmejo še brezplačno uporabo TV vmesnika in brezplačen elektronski vodič.

Amis Televizija je uporabnikom na voljo v paketu Trojka, ki je med konkurenčnimi ponudniki na trgu še vedno najugodnejši, so prepričani v podjetju. Uporabniki v okviru paketa, poleg Amisove Televizije, prejmejo še: internetno povezavo do 10 Mb hitrosti, brezplačne klice v vsa slovenska fiksna omrežja 24 ur/dan, brezplačni telefon in brezžični modem.

 
Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.