Si.mobil se je odel v (poslovno) črno
Si.mobil
petek, 06. junij 2008
Družba Si.mobil je danes na novinarski konferenci predstavila prenovljeno blagovno znamko. Odslej se bo na trgu predstavljala pod samostojno blagovno znamko Si.mobil (Vodafone ne bo več del korporativne podobe), ki je usmerjena k uporabniku, izraža profesionalnost in vrednost za denar - zaznamuje jo črno ozadje s krogi. Črna bi utegnila simbolizirati tudi poslovne izkaze družbe, ki se vedno bolj pišejo v črnih in ne več rdečih številkah. Družba Si.mobil ohranja partnerstvo z Vodafonom in bo na slovenskem trgu še naprej nudila uveljavljene globalne izdelke in storitve. Družba Si.mobil bo odslej na trgu nastopala samostojno z blagovno znamko Si.mobil. Trgu se je prvič predstavila leta 1999 in se je od sklenitve partnerskega sodelovanja z Vodafonom leta 2003 na slovenskem trgu predstavljala z blagovno znamko Si.mobil - Vodafone.

"V zadnjih letih smo naredili velik napredek, ustvarili smo rast in utrdili močno tržno pozicijo z več kot pol milijona uporabnikov. Blagovna znamka Si.mobil je odlično prepoznavna, sprejeta in uživa ugled med uporabniki, kar potrjujejo tudi raziskave. Sedaj je čas, da na trgu zopet nastopimo v samostojni podobi," je ob predstavitvi prenovljene blagovne znamke dejal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila.

Družba Si.mobil ohranja svoj globalni značaj. Si.mobil ima jasnega 100-odstotnega lastnika, to je mobilkom austria, ki družbo ves ta čas podpira v njenem razvoju. Nadaljuje se partnerstvo z vodilnim svetovnim operaterjem Vodafonom. Si.mobil bo slovenskim uporabnikom še naprej nudil uveljavljene globalne izdelke in storitve ter številne prednosti mednarodnega gostovanja.

"Prenova blagovne znamke Si.mobil je velik korak naprej, ki jasno kaže odličen položaj Si.mobila na slovenskem trgu, zaradi katerega so najhitreje rastoče podjetje v skupini mobilkom austria. Zelo ponosni smo, da so Si.mobilovi rezultati tudi javno potrjeni s prejemom naziva najuspešnejšega podjetja v Sloveniji," je izjavil Hannes Ametsreiter, član uprave Telekom Austria za marketing in član uprave mobilkom austria za marketing.

Milan Zaletel, član uprave Si.mobila je dejal: "Prenova blagovne znamke mora slediti poslovni strategiji podjetja. Dodano vrednost ji bomo zagotavljali s kakovostnim omrežjem, sodobno tehnično infrastrukturo in zaposlenimi strokovnjaki."

"Prenovljena blagovna znamka Si.mobil izraža to, kar smo in kar nudimo našim uporabnikom," je povedal Peter Curk, direktor marketinga Si.mobila. "Naša glavna naloga je, da razumemo želje uporabnikov, da jim nudimo prave, kakovostne rešitve po optimalnih cenah in profesionalen odnos."

Osvežena blagovna znamka izžareva optimizem in navdihuje z energijo. S sloganom "Povej nekaj lepega" družba Si.mobil želi pozitivno vplivati na družbeno okolje.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.