Cisco organizacija leta 2007
Cisco Systems
torek, 03. junij 2008
Cisco je objavil, da ga je Združenje za varnost informacijskih sistemov (ISSA - Information Systems Security Association) izbralo za organizacijo leta 2007, s čimer je nagradilo Cisco za vse, kar je storil za združenje in celotno področje varnosti. ISSA je največje mednarodno strokovno združenje strokovnjakov s področja informacijske varnosti. Ima 10.000 članov v 70 deželah, povezanih v omrežju z več kot 125 enotami, ki so izvedenci za kritična varnostna vprašanja ter zagotavljajo izredno podporo malim in globalnim podjetjem ter vladnim organizacijam.

»V industriji varovanja informacij je Cisco sinonim za prvovrstnost in inovacijo,« je povedal mednarodni predsednik združenja ISSA Howard A. Schmidt. »Z največjim veseljem in v imenu članov ISSA ter mednarodnega upravnega odbora podeljujem nagrado za organizacijo leta podjetju Cisco, ker ostaja na vodilnem položaju v industriji in na področju informacijske varnosti.«

»V Ciscu smo počaščeni, da smo prejeli to nagrado,« je povedala Marie Hattar, podpredsednica Ciscovega oddelka za omrežne sisteme in varnostne rešitve. »Priznanje so nam podelili v obdobju, ko razvijamo strategijo varnostnih rešitev, ki ne bo več osredotočena zgolj na omrežja, ampak tudi na končne točke, vsebine, aplikacije in upravljanje varnosti. Kot vodilno podjetje na tržišču si bo Cisco še naprej prizadeval razvijati in dopolnjevati varnostne tehnologije, ki bodo pomagale reševati varnostna vprašanja v podjetjih in bodo na splošno koristile industriji.«

Aprila so pri Ciscu napovedali novosti v strategiji razvoja samoobrambnih omrežij. Ker varnostne grožnje vse pogosteje vključujejo kršitve uporabnikov, povezane z uporabo poslovnih podatkov in informacij, podjetje načrtuje strategijo za veliko širše področje, kot je omrežna varnost. Ta razširjena strategija povezuje najboljše varnostne izdelke v sistemski pristop, ki bo povečal splošno varnost v omrežjih in v vse večjem številu različnih končnih točk, aplikacij ter vsebin, ki krožijo po njih. Cisco je v okviru omenjene strategije napovedal več novosti in izboljšav v ponudbi za zagotavljanje varnosti, med drugim posodobitve rešitve Cisco Security Agent, preprečevanje vdorov, omrežne in aplikacijske požarne zidove ter centralizirano analizo in upravljanje.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.