Tuš telekom s poslovno IP telefonijo
Tuš Telekom
četrtek, 17. januar 2008
Družba TUŠ telekom je pričela s trženjem storitve Poslovna IP-telefonija. Tehnološko opremo je prispevala družba Cisco Systems, strokovno implementacijo pa so zaupali partnerjem, med katerimi je tudi podjetje Anni iz Trzina. Ponudba poslovne IP-telefonije pri TUŠ TELEKOM se začne že pri 11 evrih mesečno (na uporabnika), v to ceno pa je že vključen tudi internet dostop in sodobna komunikacijska oprema. Obenem velja izpostaviti, da so klici v omrežju TUŠ TELEKOM brezplačni, vsak mesec pa naročnik prejme še 120 minut brezplačnih klicev v omrežje Telekoma Slovenije. Ugodni klici veljajo v vsa omrežja - v omrežje Telekoma Slovenije lahko kličete do 34% ceneje, klici v mednarodna omrežja so ugodnejši do 70%, do 15% manj pa boste plačali tudi za klice v mobilna nacionalna omrežja, je zapisano v sporočilu za javnost. Pri vseh klicih se upošteva enotna telefonska tarifa po sekundnem obračunskem intervalu.

»Danes uporabniku ni treba vedeti, kakšno je ozadje storitve. Zato je toliko bolj pomembno, da ponudnik temeljito pozna razvoj in napredek vseh tehnologij, ki jih uporablja za oblikovanje in ponujanje storitev. Širina vseh znanj, ki jih mora združevati telekomunikacijsko podjetje, je ogromna, zato je potrebno iskati sinergijske učinke pri sestrskih podjetjih (podizvajalcih). S spoznanjem, da lahko uporabnikom ponudimo le najbolje, smo se v TUŠ TELEKOM, d.d., in Tušmobilu, d.o.o., odločili za sodelovanje s sistemskimi integratorji. S povezovanjem s tovrstnimi podjetji, bomo cilje dosegali kakovostno in hitro, mrežo partnerskih podjetij pa bomo v prihodnosti še krepili,« je povedal Marko Fujs, direktor področja za trženje v družbi TUŠ TELEKOM.

Andrej Matičič, generalni direktor podjetja Anni, je ob širitvi dejavnosti podjetja na področje IP telefonije povedal: »Telekomunikacije v slovenskem prostoru so s prihodom družbe TUŠ TELEKOM dobile nov zagon, saj gre za izjemno kakovostnega ponudnika storitev, katerega spremljajo tudi ugodne cene. Časi obsežnih in dragih komunikacijskih sistemov so minili. Poslovna IP-telefonija danes omogoča vrsto naprednih komunikacij, saj v enem paketu združuje prenos podatkov, zvoka in videa. Poslovni subjekti lahko z vpeljavo IP-telefonije občutno zmanjšajo telekomunikacijske stroške in posledično povišajo donosnost svojih sredstev. Praktične izkušnje vpeljave IP-telefonije v podjetju Anni in pri naših strankah pa kažejo, da je z novimi rešitvami delo zaposlenih še učinkovitejše. Gre za sodoben sistem komuniciranja z neomejenimi možnostmi nadgrajevanja, ki ima pred seboj svetlo prihodnost.«

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.