Robert Trnovec na čelu družbe S&T Slovenija
Kaj dogaja
torek, 20. februar 2007
Robert Trnovec bo 1. aprila 2007 prevzel vodenje družbe S&T Slovenija, ki je vodilni ponudnik IT-storitev v državi z okoli 360 zaposlenimi in ga je do odhoda v družbo Mobitel vodil Klavdij Godnič. S&T Slovenija zadovoljuje potrebe prestižnih lokalnih in mednarodnih strank, prav tako pa je ena največjih podružnic v skupini S&T. Novi predsednik uprave družbe S&T Slovenija Robert Trnovec, ki bo zadolžen za poslovanje družbe v Sloveniji, ima bogate izkušnje na področju informacijskih tehnologij, saj je bil od leta 2004 generalni direktor podjetja HP. Nasledil je Klavdija Godniča, ki je po uspešnem delu v S&T-ju postal izvršni direktor podjetja Mobitel. »Zadovoljni smo, saj smo v Robertu Trnovcu našli izkušenega poznavalca IT-ja, ki bo naše poslovanje v Sloveniji še naprej uspešno vodil tudi v prihodnosti,« je dejal Christian Rosner, izvršni direktor S&T-ja.

Robert Trnovec je svojo kariero pričel v ljubljanskem podjetju ATR Computers, kjer je od leta 1995 do 2000 delal na različnih vodstvenih položajih. Kariero je nadaljeval pri podjetju Compaq Computer/HP, kjer je bil odgovoren za vrsto poslovnih področij in leta 2004 postal tudi generalni direktor podjetja.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.