Novi poslovni Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood v omejeni nakladi
Siemens
četrtek, 07. julij 2005
Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood je posebnež, saj je izdelan v omejeni nakladi in vsak telefon je unikaten, ter se razlikuje od drugega. Hrbtna stran mobilnika je dekorirana s t. i. “burlwood-om”, izrastkom, ki nastaja na deblu iglavca z imenom “thuya” in katerega izrezi se uporabljajo pri obdelavi pohištva za furnir. SK65 Burlwood je unikaten tudi zaradi tega, ker so vsak posamezni vzorec lesene prevleke po svoje oblikovali vročina, ogenj, suša in živalski ugrizi, hkrati pa mu eterična olja omenjenega iglavca dajejo posebno naravno dišavo.

Na hrbtni strani je z brušeno brezmadežno kovino diskretno vgraviran napis “Siemens Limited Edition”, medtem ko so ostali deli telefona črni. Siemensov SK65 Burlwood ima vgrajeno tehnologijo Blackberry in vrtečo tipkovnico, ki mu daje zanimivo obliko. Primeren je za vse, ki veliko potujejo, saj lahko v tem času nemoteno opravljajo svoja službena opravila. Prejel je številne nagrade za izjemen dizajn, med katerimi velja izspostaviti nagrado “Reddot Design”. SK65 Burlwood bo dosegljiv konec julija 2005 v omejeni nakladi v specializiranih trgovinah in na spletni strani www.siemens.com/shop.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.