Motorola Bluetooth zvočniki HF800
Motorola
torek, 25. maj 2004
Prenosni brezvrvični zvočnik Motorola HF800 je praktičen ter čedno in ergonomsko oblikovan dodatek za mobilne telefone, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth. Zahvaljujoč prav tej tehnologiji, HF800 premosti razdalje do 10 metrov, deluje pa tako kot samostojni brezvrvični zvočnik kakor tudi kot brezvrvični priključek za slušalke. Ponuja lahko tudi vso razkošje avtomobilskega kompleta za prostoročno mobilno telefoniranje, a brez zapletenih in dragih vgradenj: s priloženo torbico se postavi za senčnik v avtu in dvosmerni (full-duplex) pogovori se lahko že začnejo. Prenosni brezvrvični zvočnik Motorola HF800Še več, ker HF800 tehta le okrog 20 gramov in je obenem ravno pravšnje velikosti za v dlan, se v hipu lahko prenese v drugo vozilo ali kamorkoli drugam kjer bo opravil svoje poslanstvo: nevidne, toda zanesljive mobilne povezave. Odlikuje ga zvočnik katerega moč je 1 Watt, za kakovosten zvok pa skrbi tehnologija za odstranjevanje šumov in odmeva. Vzdržljiv akumulator zagotavlja do 3 ure pogovorov in 100 ur pripravljenosti, ko pa mu energije vendarle zmanjka, je dobro vedeti, da HF800 uporablja iste namizne in avtomobilske napajalnike kot večina Motorolinih mobilnih telefonov. Motorola HF800 je otročje preprosta za uporabo: večnamenska tipka poskrbi za začetek in zaključek klicev, bodisi sprejetih, bodisi odhodnih, ter za funkcije zadržanja klica in konferenčne zveze, druga tipka pa omogoči vklop in izklop začasnega utišanja mikrofona med pogovorom.

Novinec iz Motoroline ponudbe brezvrvičnih dodatkov za mobilno telefoniranje hrani podatke o seznanjenih napravah, po standardu Bluetooth 1.1 pa se lahko poveže z največ osmimi med katerimi so lahko mobilni telefoni, dlančniki ali računalniki. Veselijo se ga lahko tudi lastniki kateregakoli mobilnega telefona s podporo tehnologiji Bluetooth, tudi drugih proizvajalcev, saj bo tudi njim Motorola HF800 zagotovil vsestransko udobje prostoročnega in brezvrvičnega mobilnega telefoniranja ob kakovostnem zvoku. Vse to pa vendarle ne narekuje visoke cene – Bluetooth zvočnik Motorola HF800 je v Sloveniji na voljo za 28.920 tolarjev, vključno z DDV. Prodajni komplet brezvrvičnega zvočnika Motorola HF800 zajema še avtomobilski napajalnik, pripadajočo slušalko, torbico z zaponko in, ne nazadnje, tudi vrvico za nošenje okrog vratu kajti Motorola HF800 je lahko tudi očem privlačen tehnični in hkrati modni dodatek.

Več informacij:
 
Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.