BenQ mobile


BenQ Mobile na CeBitu
BenQ mobile
nedelja, 12. marec 2006
BenQ Mobile na tradicionalnem sejmu CeBIT v Hannovru predstavlja nove mobilnike, ki vsak na svoj način poosebljajo inovativnost, tehnološko dovršenost in izjemno oblikovanje. Po njihovih trditvah je C81 utelešenje funkcionalne elegance, CF61 navdušuje z zabavnimi funkcijami in individualnim videzom, CL71 je estetki drsni mobilnik, E61 vas osvaja z glasbenimi funkcijami. Ultra tanek BenQ-Siemens EL71 je drsni mobilnik z ekskluzivnim metalik izgledom, P51 pa je poslovni mobilnik in navigator v enem. BenQ Mobile na sejmu predstavlja tudi posebno storitev »Services over Air« (S.O.A.)
Več...
 
BenQ Mobile je začel s poslovanjem
BenQ mobile
ponedeljek, 10. oktober 2005
Po najavi partnerstva s Siemensovo enoto mobilnih naprav junija letos je 1. oktobra pričelo s poslovanjem podjetje BenQ Mobile, nova poslovna skupina znotraj korporacije BenQ, ki se je specializirala za izdelke brezžične komunikacije. Z ocenjenim 5,2 odstotnim globalnim tržnim deležem in s šestim mestom na lestvici mednarodnih mobilnih proizvajalcev  (po ugotovitvah polletne raziskave vira Gartner Dataquest za leto 2005), si novo podjetje prizadeva postati eden vodilnih proizvajalcev mobilnih izdelkov.
Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.