V medijih


Sintesio - izjemni laboratorij
V medijih
četrtek, 23. november 2006
V časniku Delo lahko preberemo, da danes in jutri na Bledu poteka v organizaciji Sintesio seminar Strategije omrežij naslednje generacije. Čeprav je bil dogodek tako ali drugače napovedovan že dlje časa uradnega vabila tokrat v uredništvo nismo prejeli. Zato s toliko večjim zanimanjem prebiramo neodvisno napoved dogodka na gospodarski strani največjega slovenskega časopisa...
Več...
 
Evropski opomini odmevajo
V medijih
petek, 08. julij 2005
Potem, ko sta se prek Slovenske tiskovne agencije že včeraj odzvala na opozorila (se opozorilo sliši bolj nežno kot opomin?) Evropske komisije v.d. direktorja APEK-a Tomaž Simonič in v.d. generalnega direktorja direktorata za elektronske komunikacije na gospodarskem ministrstvu Matjaž Janša, se je danes na te odzive odzvalo tudi podjetje T-2, z direktorjem Matevžem Turkom na čelu, ki že leto dni buri duhove na slovenski telekomunikacijski sceni.
Več...
 
O vladi, Vegini odškodnini, Mobitelu, Kosovu...
V medijih
četrtek, 24. februar 2005
Predstavniki vlade in družbe Western Wireless International (WWI) naj bi po poročanju STA predvidoma do danes uskladili stališča glede odškodninskega zahtevka, ki sta ga zoper državo vložili WWI in njena slovenska hčerinska družba, ki nastopa pod blagovno znamko Vega. Do uskladitve naj še ne bi prišlo, vlada pa naj se ne bi pogajala z WWI. Morda pa se kdo drug...
Več...
 
Telekom Slovenije onemogočal konkurenco
V medijih
ponedeljek, 22. november 2004
Po poročanju STA-ja, Financ in RTV-ja naj bi Urad za varstvo konkurence minuli petek sprejel odločbo v kateri ugotavlja, da je Telekom Slovenije zlorabil prevladujoč položaj na področju ADSL. Svoji hčerinski družbi SiOL je izhajajoč iz te odločbe Telekom pomagal in onemogočal konkurčno družbo Medinet.
Več...
 
Finance o mobilni telefoniji
V medijih
petek, 30. januar 2004
Dnevnik Finance danes posveča prilogo mobilni telefoniji in ugotavlja, da se napovedi prvih mož vseh treh slovenskih mobilnih operaterjev bistveno razlikujejo predvsem glede prihodnosti tretje generacije mobilne telefonije.
Več...
 
SMS obvestilo o zamujenem klicu
V medijih
sreda, 14. januar 2004
Hrvaški mobilni operater HTmobile je predstavil nadgradnjo telefonskega predala s storitvijo, ki uporabnika v obliki SMS sporočila obvešča o zamujenih klicih. Uporabnik je obveščen o vseh zamujenih klicih, tudi tistih, pri katerih klicoči v telefonskem predalu ni pustil sporočila.
Več...
 
Na Kitajskem prek 200 milijonov uporabnikov mobilnih komunikacij
V medijih
sreda, 18. december 2002
Kitajska je še utrdila svoj položaj največjega trga mobilnie telefonije, saj je število uporabnikov preseglo 200 milijonov. Država je s 4,5 milijona novih uporabnikov v novembru (150.000 na dan) dosegla številko 200,3 milijona.
Več...
 
Prepoved uporabe informacij o uporabnikih za trženje internetnih storitev
V medijih
ponedeljek, 20. maj 2002
Angleški telekomunikacijski regulator Oftel je sporočil, da BT Group Plc (BT) ne sme (več) uporabljati informacij iz uporabniških računov za trženje svojih internetnih storitev.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 134

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.