Ericsson bo dobavljal MMS in GPRS v Indiji
Ericsson
nedelja, 27. oktober 2002
Skupina Hutchinson je izbrala podjetje Ericsson za svojega izključnega dobavitelja celovitih MMS rešitev in GPRS infrastrukture za vsa mobilna omrežja, ki jih upravlja v Indiji. Ericsson bo z GPRS infrastrukturo in integracijskimi storitvami poskrbel za nadgradnjo Hutchinsonovih štirih obstoječih GSM mobilnih omrežij v Mumbaiju, Delhiju, Kalkuti in Gujaratu.
»Hutchinson je eden najhitreje rastočih mobilinh operaterjev v Indiji. Ericssonove MMS rešitve mu omogočajo, da svojim kupcem ponudi večjo vrednost. Povečan promet v omrežju in nove tarifne možnosti pa bodo pozitivno vplivale tudi na njihove dohodke,« je povedal Jan Campbell, vodja obrata Ericsson India.
S pomočjo Ericssonovega GPRS sistema lahko Hutchinson svojim uporabnikom ponuja neprestano povezanost in večjo pasovno širino za paketni prenos podatkov. MMS dobro izkorišča ti dve odliki GPRS sistema, pri tem pa pospešuje osebno povezanost in produktivnost na podlagi hitrejše izmenjave bogatih vsebin. Z Ericssonovimi GPRS in MMS rešitvami je napravil Hutchinson pomemben korak na poti k razvoju mobilnega omrežja tretje generacije.
Lansko leto je Ericsson sklenil samostojne pogodbe za dobavo GSM/GPRS infrastrukture za tri nova Hutchinsonova mobilna omrežja (Karnataka, Andhra Pradesh in Chennai).
Ericsson je po lastnih trditvah podjetje z največjim tržnim deležem na področju MMS, saj s svojimi storitvami pokriva kar 50 odstotkov MMS naročnikov po vsem svetu. Sklenjenih ima 36 komercialnih pogodb in več kot 90 poskusnih sistemov na vseh glavnih trgih in na podlagi svojega Mobility World. Ericssonova MMS rešitev je povsem skladna s standardi 3GPP.
Vir: Ericsson
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.