Ali obstaja evolucijska pot med EDGE do UMTS/IMT 2000?
EDGE
Ali obstaja evolucijska pot med EDGE do UMTS/IMT 2000?


Tehnologija EDGE ponuja bolj enostaven in eleganten prehod na UMTS. Najprej se nadgradi GSM/GPRS omrežje na EDGE, kot je bilo predhodno opisano. Nadalje se gradite UMTS infrastruktura po korakih (npr. začenši z mestnimi naseljenimi področji). Koncept kolokacije omrežij omogoča ponovno uporabo obstoječih GSM/GPRS/EDGE z okviru UMTS omrežja.

Siemensov koncept ponuja neposredno povezavo GSM/GPRS/EDGE BSC na UMTS osnovno omrežje. Ponuja kontinuiran servis med omrežji ne glede na tehnologijo v osnovi omrežja. To pomeni popolno gostovanje (roaming) in sposobnost prehoda med GSM/GPRS, GERAN/EDGE in UMTS. Prav tako zagotavlja enotno osnovno arhitekturo omrežja za prehod iz 2G na 3G.

Nadalje GPRS, EDGE in TDD v TSM načinu delujejo na enaki BSC platformi kot GSM. Bazna postaja NB-640G na primer ponuja simultano podporo različnim tehnologijam (GSM/GPRS/EDGE/UMTS FDD). V osnovnem omrežju podpirata EDGE tako 2G kot 3G omrežna vozlišča
 
< Nazaj   Naprej >

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.