SiOL-ov Twingo v prave roke
SiOL
petek, 29. junij 2001
V nagradni igri, ki jo je SiOL priredil ob prenovi svojega portala, se je 11.123 uporabnikov interneta potegovalo za privlačno nagrado - avtomobil Renault Twingo. Srečna izžrebanka Mirjam Valič z družino je ta teden na Fužinskem gradu prejela ključe novega avtomobila iz rok direktorja SiOL-a Srete Mariča. SiOL-ova nagradna igra, ki je trajala od 24. 5. do 12. 6.2001 na www.siol.net, je potekala tako, da so obiskovalci spletne strani iskali sličice avtomobila na različnih podsklopih portala. Ko so uspešno odklikali tri, so vnesli svoje podatke v poseben obrazec. Vsakemu udeležencu nagradne igre je bila avtomatično dodeljena zaporedna številka. Žrebanje pa je potekalo na klasičen, analogni način - z vlečenjem kroglic iz bobna. Z istega elektronskega naslova je bil upoštevan le en vnos.
Na lestvicah, ki merijo obiskanost spletnih strani, je Siolov portal najbolj obiskan portal v Sloveniji. Največ zanimanja je za vsebinski sklop novice. Po obiskanosti mu sledita šport in mali oglasi. Slovenci smo očitno zelo dojemljivi za zabavne vsebine, saj tako kažejo ne le podatki o udeležbi v nagradni igri, pač pa tudi statistike obiskov drugih zabavnih vsebin portala, predvsem horoskopa in elektronskih čestitk.

• Oglejte si posnetek žrebanja
 
< Nazaj   Naprej >

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.