SiOL: 5 let, 100.000 naročnikov in prenovljena domača stran
SiOL
sreda, 09. maj 2001
18. aprila je minilo pet let, odkar je SiOL na trgu komercialno ponudil svoje storitve, to je dostop do interneta. V ponedeljek so v svoje omrežje vključili svojega 100.000 naročnika, včeraj pa so predstavili nov spletni portal. Stopnja rasti števila naročnikov znaša več kot 40 odstotkov na leto, v SiOLu pa predvidevajo, da se tudi v prihodnje ne bo ustavila. Jubilejna stotisoča naročnica je Valentina Maučec iz Bogojine.
Vizija SiOL-a je vzpostaviti univerzalen slovenski medij in s prenovo portala postopoma že stopa na to pot. SiOL-ov portal je eno najbolj obiskanih spletnih mest v Sloveniji (povprečno zabeleži 90.000 obiskov na dan).
 • SiOL, Ob peti obletnici z novim spletnim portalom in 100.000 naročnikom
 • Oglej si prenovljeni www.siol.net
 •  
  < Nazaj   Naprej >

  Borza

  Telekom Slovenije (TLSG)
  Sprememba: %
  Enotni tečaj: €
  Ponudba: €
  Povpraševanje: €
  Promet: €

  Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.