Novice
Microsoft in Iskratel skupaj v poenotenih komunikacijah
Iskratel
četrtek, 05. junij 2008
Na skupnem dogodku sta podjetji Microsoft in Iskratel predstavili rešitev IUC (Iskratel Unified communications). Ta združuje Microsoftove tehnologije z Iskratelovim komunikacijskim sistemom ter zagotavlja storitve poenotenih komunikacij. Nova rešitev omogoča naprednejše, hitrejše in enostavnejše načine komuniciranja. Z njo lahko v podjetju poleg storitev telefonije izvajajo tudi avdio- in videokonference, neposredno sporočanje, izobraževanje na daljavo, sočasno delo na dokumentih, skupno rabo namizij ter številne druge možnosti poenotenega komuniciranja.
Več...
 
Tušmobil z Nokia Siemens Networks v rekordnem času
Tuš Telekom
sreda, 04. junij 2008
Tušmobil d.o.o. je opravil prvi komercialni podatkovni klic visoke hitrosti samo tri tedne po podpisu pogodbe za nadgradnjo in razširitev 3G storitev z Nokia Siemens Networks. Hitra implementacija je omogočila Tušmobilu skoraj takojšnje ponujanje zmogljivejših storitev kot je npr. hitri mobilni širokopasovni internet.
Več...
 
Cisco organizacija leta 2007
Cisco Systems
torek, 03. junij 2008
Cisco je objavil, da ga je Združenje za varnost informacijskih sistemov (ISSA - Information Systems Security Association) izbralo za organizacijo leta 2007, s čimer je nagradilo Cisco za vse, kar je storil za združenje in celotno področje varnosti.
Več...
 
Novi direktor Finančnega sektorja družbe Si.mobil d.d.
Si.mobil
ponedeljek, 02. junij 2008
Vodenje Finančnega sektorja v družbi Si.mobil, ki zajema oddelke kontrolinga, računovodstva ter izterjav in preprečevanja zlorab, bo z junijem prevzel Boštjan Škufca Zaveršek. Boštjan bo neposredno odgovoren članu uprave Milanu Zaletelu, ki je poleg finančnega in pravnega področja odgovoren tudi za tehniko.
Več...
 
Si.mobil do 60 odstotkov cenejša gostovanja in konec Eurocall-a
Si.mobil
nedelja, 01. junij 2008
Družba Si.mobil bo 1. junija 2008 znižala cene za uporabo pogovornih in podatkovnih storitev v tujini. Si.mobil bo vsem svojim uporabnikom predčasno znižal ceno evrotarife do 10 odstotkov. Uporabnikom, ki gostujejo v državah Evropske unije, na Hrvaškem, v BiH in v Švici, bo na voljo enostavna možnost zakupa 30 minut pogovorov za ceno 10 evrov, kar predstavlja najnižjo povprečno ceno gostovanja.
Več...
 
Od danes z Mobitelom cenejši podatki v tujini
Mobitel
nedelja, 01. junij 2008
Mobitel bo s 1. junijem 2008 svojim uporabnikom omogočil 60-odstotni popust pri paketnem prenosu podatkov med gostovanjem v omrežjih izbranih tujih operaterjev. Omenjeni popust bo na voljo v kar 15 bolj obiskanih evropskih državah.
Več...
 
Združitev ToboAds in Httpool
Kaj dogaja
ponedeljek, 26. maj 2008
Združitev dveh ponudnikov spletnega oglaševanja v Sloveniji ter v regiji pomeni korak naprej pri izrabi spleta za oglaševalce, sporočajo iz podjetij ToboAds in Httpool. Podjetij sta kot prvi rezultat združitve vpeljali novo obliko oglaševanja, »kontekstualno pasico«, ki naj bi oglaševalcem omogočila še učinkovitejši stik s ciljnimi skupinami.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 77 od 1898

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.