T-2


Kdo se boji T-2?
T-2
ponedeljek, 03. oktober 2005
Podjetje T-2 je v soboto uradno objavilo ponudbo in cenike za dostop do interneta (tehnologija VDSL), telefonijo in televizijo. Osvežitev tako po cenovni, kot (predvsem) po plati ponujenih storitev sproža konkurenčno bitko tako na posameznih področjih storitev, kot tudi na področju paketov storitev (t.i. triple play). In kdo se te ponudbe najbolj boji?
Več...
 
T-2 pričel z izgradnjo prepoznavnosti
T-2
petek, 16. september 2005
Po več kot leto dni trajajočih pripetljajih okoli izgradnje oziroma vzpostavitve omrežja alternativnega ponudnika elektronskih komunikacij T-2, je podjetje te dni pričelo z akcijo izgradnje prepoznavnosti blagovne znamke.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 10 od 10

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.