Kabel se prilagaja ADSL konkurenci
Telemach
sreda, 09. oktober 2002
Telemach je popestril svojo ponudbo dostopa do interneta preko kabelskega priključka z novimi paketi. Dosedanji ponudbi paketa "Oranžni dirkač" - 512/128 kb (7.300 SIT), sta dodana dva nova paketa, "Mini dostop" in "Mega dostop". Paket "Mini dostop" – 128/64 kb - je namenjen uporabnikom, ki želijo stalni dostop do interneta, brez predhodnega klicanja, brez stroškov telefona, brez časovne omejitve in brez omejitve prometa, vendar ne potrebujejo velikih hitrosti prenosa. Mesečna naročnina znaša 5.400 SIT.
Paket "Mega dostop" – 1024/256 kb - ponuja udobno brskanje in prenos podatkov zahtevnejšim uporabnikom, ki želijo izkoristiti vse prednosti širokopasovnega kabelskega interneta. Omogoča pretok z do megabitno hitrostjo v smeri k uporabniku (download) in do 256 kb v smeri od uporabnika (upload). Mesečna naročnina znaša 9.000 SIT.
Do konca oktobra bo potekala akcija "Jesen na internetu", s katero TELEMACH nudi vsem naročnikom priključnino in kabelski modem za samo 29.900 SIT.
Dodatna novost v ponudbi TELEMACHA je priklop na internet preko kabelskega priključka brez začetnih stroškov. Naročnik dobi modem v uporabo, za katero plačuje 1.500 SIT na mesec. Po izteku 24-ih mesecev postane modem last naročnika.
Po izvršeni nadgradnji bo TELEMACH z 12.10.2002 za 100% povečal zmogljivosti dostopa v mednarodno omrežje. Skladno z novo ponudbo in visoko rastjo števila naročnikov bo tako naročnikom omogočil udobnejše in hitrejše brskanje po svetovnem spletu tudi v času največjih obremenitev.
Vir: Telemach
 
< Nazaj   Naprej >