Do 3. marca tudi z Vego ceneje v Avstriji
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 27. januar 2003
Od danes pa do konca marca bodo Vegini uporabniki pri telefoniranju v sosednji Avstriji, ob gostovanju v tele.ringovem omrežju, lahko klicali domov za polovico ceneje. Za Vegine naročnike in uporabnike vega mega predplačniških paketov se dosedanja cena telefoniranja v Slovenijo s ponedeljkom, 27. januarja 2003, znižuje z 213,63 na 106,81 tolarjev za minuto pogovora. Ponudba je zanimiva predvsem za vse tiste slovenske dopustnike, ki nameravajo svoje zimske počitnice preživeti na smučiščih v Avstriji.
Zimski popust za gostovanje v tele.ringovem omrežju v naši severni sosedi, ki se začne prihodnji ponedeljek bo trajal vse do konca marca 2003. Ker bo zajemal tudi vse termine zimskih počitnic v Sloveniji, predstavlja zanimivo pocenitev dosedanjih telefonskih komunikacij iz Avstrije v Slovenijo.
Vir: Vega
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.