Vrhunske povezave v poslovnem svetu: Gigaset DE380 IP R
četrtek, 16. oktober 2008
Telefon Gigaset DE380 IP R omogoča nizkocenovno in učinkovito komunikacijo, uporaba varnostnih standardov TLS (Transport Layer Security) in SRTP (Secure Real-Time Transport Protocol) s šifriranjem podatkov zagotavlja zanesljivo zaščito proti prisluškovanju.Družba Gigaset Communications predstavlja svoj prvi ožičeni telefon IP, ki ga je mogoče uporabljati z usmerjevalnikom ali v sistemu IP – Gigaset DE380 IP R. Opremljen je s priročno prostoročno funkcijo, tipkami za hitro klicanje in funkcijami, kot so konferenčni klici, klic na čakanju, preklapljanje med klici in posredovanje klicev. DE380 IP R je profesionalni pripomoček za potrebe vsakodnevnega pisarniškega dela. Z enostavno uporabo in namestitvijo ter ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo je idealna rešitev za manjše in domače pisarne. Funkcija High Definition Sound Performance (HDSP) omogoča jasne klice VoIP z drugimi telefoni HDSP in daje občutek, kot bi bili s sogovornikom v istem prostoru. Telefon Gigaset DE380 IP R omogoča nizkocenovno in učinkovito komunikacijo. Še posebej je primeren za manjša podjetja in za manjše ali domače pisarne. Uporabniki pri istem ponudniku VoIP lahko klice med seboj opravljajo brezplačno, odvisno od cen ponudnika storitev in fiksnega plačila za povezavo DSL. Uporabniki prihranijo tudi pri nizkih cenah ponudnikov VoIP za klice v zunanja telefonska omrežja. Zaposleni, ki pogosto potujejo v tujino, lahko svojim strankam ponudijo razpoložljivost povsod po svetu na isti številki in po lokalni ceni.

Tehnologija HDSP (High Definition Sound Performance) omogoča kristalno jasne pogovore s telefonom Gigaset DE380 IP R. Tehnologija HDSP glas oddaja prek dvojne frekvence, kar omogoča več podrobnosti v zvoku in zmanjšanje motenj, do katerih prihaja pri običajnih telefonskih klicih. Za uporabo širokopasovnega prenosa glasu prek tehnologije HDSP morata oba klicatelja uporabljati napravo HDSP in širokopasovno storitev.

Konfiguracija je preprosta in traja samo nekaj minut: po izbiri ponudnika VoIP telefon prenese potrebne podatke iz enega od 200 prednastavljenih podatkovnih zapisov ponudnika. Telefon lahko priročno nastavljate tudi prek računalnika z integrirano aplikacijo v brskalniku. Varnostno kopijo vseh nastavitev lahko kadar koli shranite v datoteko v lokalnem računalniku. Tako lahko izvirno konfiguracijo zelo hitro in enostavno obnovite, če pride do izgube podatkov. Po potrebi lahko računalnik neposredno povežete z integriranim stikalom Ethernet z 2 vrati v telefonu.

Vgrajena prostoročna funkcija omogoča izjemno prilagodljivost pri vsakodnevnih opravilih. Prav tako je izjemno priročen vgrajen imenik telefona Gigaset DE380 IP R, v katerem je prostora za 200 vnosov. Dvovrstični zaslon z intuitivnimi ikonami prikazuje zgrešene klice z datumom in časom. Nov namizni telefon Gigaset ima tudi pet funkcijskih tipk, ki jih je mogoče programirati. Uporaba varnostnih standardov TLS (Transport Layer Security) in SRTP (Secure Real-Time Transport Protocol) s šifriranjem podatkov zagotavlja zanesljivo zaščito proti prisluškovanju.

 
Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.