HP dlančniki in pametni telefoni
petek, 10. oktober 2008

iPAQ 214 je namenjen poslovni uporabi, saj omogoča preprosto integracijo s poslovnimi aplikacijami, kot so SAP, Oracle in Siebel, obenem pa ga je mogoče razširiti z zunanjimi napravami, kot so čitalci črtne kode in sprejemniki RFID.Ob novih prenosnikih je HP ta teden predstavil tudi novosti v družini izdelkov iPAQ, ki jo sestavljajo dlančniki in pametni mobilni telefoni. Med predstavljenimi modeli sta dva dlančnika – iPAQ 114 in iPAQ 214 – ter dva pametna telefona – iPAQ 614 in iPAQ 914. Dlančnik iPaq 114 je namenjen predvsem uporabnikom, ki želijo preprosto rešitev za upravljanje osebnih informacij. iPAQ 214 je namenjen poslovni uporabi, saj omogoča preprosto integracijo s poslovnimi aplikacijami, kot so SAP, Oracle in Siebel, obenem pa ga je mogoče razširiti z zunanjimi napravami, kot so čitalci črtne kode in sprejemniki RFID.

Najvljena sta bila tudi dva nova modela, ki bosta uradno predstavljena konec tega meseca...

iPAQ Voice Messenger in iPAQ Data Messenger bosta uradno predstavljena konec meseca in bosta dobrodošla novost - morda celo v ponudbi mobilnih operaterjev?
iPAQ Voice Messenger in iPAQ Data Messenger bosta uradno predstavljena konec meseca in bosta dobrodošla novost - morda celo v ponudbi mobilnih operaterjev?
Na področju mobilne telefonije je pomembna novost pametni telefon iPAQ 614, ki poleg mobilnega telefona prinaša tudi modul GPS in integrirano aplikacijo Google Maps za preprosto uporabo. Mobilni telefon je izredno preprost za uporabo, saj poleg naprednega kolesca za upravljanje vključuje tudi tehnologijo glasovnih ukazov Voice Commander, s katerimi lahko uporabniki brskajo po imeniku, zaganjajo aplikacije ter pošiljajo elektronsko pošto.

Ponudbo iPAQ zaključuje model iPAQ 914, pametni telefon s tipkovnico QWERTY, modulom GPS, podporo za najsodobnejše komunikacijske povezave UMTS in HSDPA ter fotoaparatom z ločljivostjo 3 milijonov slikovnih točk. Omogoča preprosto integracijo s poslovnimi okolji, saj vključuje operacijski sistem Windows Mobile 6.1 ter podporo za mobilno upravljanje in uveljavljanje nastavitev.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.