Informacije 1188++
četrtek, 28. avgust 2008
Telekomova hčerinska družba Teledat bo septembra v svoji službi informacij 1188 poizkusno uvedla novost, ki bo omogočila avtomatsko vzpostavitev zveze z iskano številko. Klicatelji na informacije 1188 bodo lahko s pritiskom na tipko 1 še enostavneje vzpostavili zvezo s posredovano telefonsko številko. V mesecu septembru bodo storitev, imenovano 1188++, lahko poizkusno uporabljali le naročniki Telekoma Slovenije, in sicer brezplačno.

Informacije 1188 so med uporabniki dobro znana storitev, namenjena iskanju informacij o telefonskih naročnikih vseh fiksnih, mobilnih in VoIP operaterjev v Sloveniji. Nadgradnja te znane storitve je nova storitev Informacije 1188++, ki omogoča poleg posredovanja želene številke tudi vzpostavitev klica s to številko. Klicatelji na Informacije 1188 morajo za uporabo storitve Informacije 1188++ le slediti navodilom in pritisniti tipko 1. Enomesečno preizkusno obdobje uporabe nove storitve bo potekalo v mesecu septembru 2008. V tem času bodo storitev Informacije 1188++ poizkusno uporabljali le naročniki Telekoma Slovenije. Vzpostavitev zveze v okviru storitve Informacije 1188++ je v poizkusnem obdobju možna le z naročniki Telekoma Slovenije, ki imajo svojo številko objavljeno v Telefonskem imeniku Slovenije.

Uporaba nove storitve je v tem obdobju omejena na 5 minut in je brezplačna. Novo storitev bodo ponudili tudi drugim operaterjem, ki se zanjo že zanimajo. Komercialni zagon nove storitve je načrtovan za konec leta. Cena nove storitve Informacije 1188++ bo takrat sestavljena iz cene za posredovano informacijo in cene običajnega telefonskega pogovora.
 
< Nazaj   Naprej >

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.