SiOLovi naročniki na Hrvaškem po lokalni internetni tarifi
SiOL
ponedeljek, 09. julij 2001
SiOL odslej svojim naročnikom po dogovoru s hrvaškim HINETom zagotavlja posebno ugodnost, in sicer dostop do interneta na Hrvaškem po lokalni tarifi, kar SiOLovim naročnikom omogoča cenejše deskanje tudi v času dopustovanja. Veliko SiOLovih naročnikov preživlja počitnice na Hrvaškem in želi ohraniti poslovne ali zasebne stike preko interneta tudi v tem času. Zato SiOL svojim naročnikom zagotavlja posebno ugodnost, in sicer cenejše deskanje po spletu na Hrvaškem. Lokalna tarifa znaša med 7. in 22. uro 243,18 SIT (8,05 kn) na uro, med 22. in 7. uro zjutraj, ob nedeljah in praznikih pa 162,16 SIT (5,368 kn) na uro. Uporabniki plačajo lokalno tarifo hrvaškemu operaterju, njihov SiOLov račun pa je obremenjen samo za porabo interneta v tem času, seveda v skladu s paketom, na katerega so uporabniki naročeni.
Povezava je za SiOLove uporabnike, ki so na Hrvaškem, povsem preprosta; naročnik pri prijavi na internet namesto telefonske številke 0880 32 320 vpiše številko 077 100 000 in se poveže, hkrati pa uporabniškemu imenu doda @siol.
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.