VOLJATEL - novi ponudnik Internetnih storitev
Voljatel
četrtek, 17. maj 2001
Na sejmu Teleinfos je slovenskemu trgu ponudilo svoje prve storitve novo podjetje internetnih in telekomunikacijskih storitev – VOLJATEL. S svojo ponudbo bo VOLJATEL svojim uporabnikom (predvsem podjetjem) ponudil veliko hitrost prenosa podatkov preko najetih vodov. "Storitev, ki jo VOLJATEL ponuja, predstavlja novost na slovenskem trgu. Uporabnikom namreč nudi možnost nadgraditve povezave z Internetom." so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.
"Gre za izredno kakovostno in hitro storitev; za dostop do interneta s pomočjo 256 Kbps linije, ki jo VOLJATEL ponuja od 50 do 70 odstotkov ceneje kot je trenutno postavljena cena na slovenskem trgu," nadalje zatrjuje novi ISP.
Kakovost in ugodno ceno je VOLJATEL dosegel s priključitvijo na mrežo Ebone z nadstandardno linijo hitrosti 45 Mbps. Ebone je znan kot najbolj zanesljiv svetovni nosilec z velikim ugledom, ki jamči kar 99,9 odstotno zanesljivost svojih storitev.
V prihodnjih mesecih bo VOLJATEL svojo ponudbo precej razširil. Več o podjetju lahko preberete na spletnih straneh www.voljatel.si ali obiščete razstavni prostor na sejmu Teleinfos.
  • Domača stran ponudnika www.voljatel.si
  •  
    < Nazaj

    Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.