S terminalom MC75 nad poslovno kritične operacije
Kaj dogaja
sreda, 18. junij 2008
Špica je predstavila najnovejši ročni terminal Motorola MC75, ki združuje funkcionalnost telefona, dlančnika, navigacijske naprave GPS in čitalca črtnih kod ter učinkovito zapolnjuje povpraševanje trga po robustnih in visokozmogljivih delovnih orodjih. MC75 je vrhunsko opremljena komunikacijska naprava tretje generacije mobilne telefonije, s svojo funkcionalnostjo pa primerna za najzahtevnejša poslovno kritična opravila, saj postavlja nove standarde na področju industrijskih ročnih terminalov.

Motorola MC75 je zasnovana na osnovi uspešnega modela MC70, ki so ga prodali v več kot 450.000 primerkih. Uporabnikom omogoča, da imajo v eni sami napravi vse potrebno za učinkovito opravljanje svojih terenskih nalog. Združuje namreč mobilni telefon GSM in terminal za podatkovno komuniciranje s tehnologijami GPRS, EDGE, HSDPA in WLAN, hkrati pa je tudi osebni računalnik, organizator in čitalec črtne kode. Odlikuje ga 3,5-palčni zaslon visoke ločljivosti VGA (640x480 točk), občutljiv na dotik, ter možnost izbire med numerično ali QWERTY tipkovnico. Navigacijske aplikacije uporabljajo integriran GPS-sprejemnik SirfstarIII, ki omogoča izredno hitro in natančno lociranje satelitov. Poleg čitalcev črtnih kod 1D in 2D ima MC75 fotografski aparat z ločljivostjo dveh milijonov točk, ki prav tako omogoča zajemanje črtnih kod. Špica ponuja v okviru svoje ponudbe tudi možnost doplačila 3-letne vzdrževalne storitve.

»V Špici smo stalno v stiku z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami, ki nam omogočajo razvoj in ponudbo naprednih integriranih rešitev. Z novim Motorolinim terminalom lahko storimo še korak dlje v ponudbi celovitih mobilnih rešitev za podporo industrijskim aplikacijam, s katerimi je uporabnikom delo občutno poenostavljeno, storilnost pa večja,« je dejal Andrej Planina, direktor divizije za mobilno računalništvo v Špici.

Špica je vodilni sistemski integrator za področje mobilnega računalništva in razvija rešitve za logistiko, mobilno prodajo, trgovino, proizvodnjo in popis osnovnih sredstev. Sodelovanje z Motorolo ji omogoča dopolnitev ponudbe z naprednimi visokozmogljivimi rešitvami, prilagojenimi potrebam sodobnih podjetij. Špica bo MC75 uvajala v različne industrijske aplikacije, tehnologijo GPS pa bo izkoristila za optimizacijo sledenja v sistemu Frontman.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.