Iskratelove rešitve NGN v Boliviji
Iskratel
ponedeljek, 29. oktober 2007
Iskratel je v Boliviji, v mestu Tarija, ob sodelovanju lokalnih partnerjev Teleserv Argentina in ClearTec Bolivia vključil rešitev nove generacije omrežij telekomunikacijskemu operaterju La Cooperativa de Servicios de Telecomunicaciones de Tarija (Coset). Iskratelova rešitev vsebuje programsko stikalo nove generacije SI3000 Call Server, ki temelji na ATCA platformi in se vključuje v obstoječe telefonsko (TDM) omrežje. Na tranzitno centralo EWSD je povezano preko signalizacije SSN7.

Dostop do obstoječih in novih storitev omogoča SI3000 Multi Service Access Node, dostopovna vozlišča SI3000 MSAN pa so vključena na centralni in nekaj oddaljenih lokacijah. Medsebojno so povezana v Gigabit Ethernet obroč. Omogočajo ADSL2+, POTS dostop in VoIP.

Podjetje »Coset« je šele druga kooperativa v državi, ki z implementacijo omrežja naslednje generacije omogoča realizacijo Triple Play rešitve za prenos podatkov, govora in videa in prva s softswitchem, ki podpira 100.000 naročnikov. Ob tem bo Coset lahko naročnikom ob dosedanjem nudenju telefonskih storitev, prenosa podatkov, Internet dosptopa in kabelske televizije uporabnikom v regiji Tarija ponudil tudi najnovejše dodatne storitve, ki so prav gotovo eden od pomembnih virov prihodka.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.