Telekomunikacije že osmič
Kaj dogaja
torek, 09. oktober 2007
Letos se bo že osmič po vrsti odvijala mednarodna konferenca Telekomunikacije in sicer 6. in 7. novembra 2007 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Svojo udeležbo so potrdili mednarodni predavatelji, med najboljšimi že skoraj tradicionalni Tomi Ahonen, ki je avtor štirih knjižnih uspešnic in predavatelj na oxfordski univerzi. Predavanja zastopajo znana imena podjetij, kot so IBM Slovenija, Microsoft, HP, Telekom Slovenije, Ericsson, Avaya, Iskrateling, CA, Nokia Siemens Network, Mobitel, British Telekom, Cisco, Astec in drugi.

Ne zamudite diskusije na okrogli mizi, kjer se bodo vodji omizja pridružili gosti iz Slovenije in tujine. S svojimi izkušnjami in znanjem bodo osvetlili tematiko na temo »Pozicija vodilnih operaterjev«.

Poleg okrogle mize pa se bodo na konferenci v dveh dneh predstavili tudi priznani predavatelji iz Slovenije ter nas seznanili z najnovejšimi trendi v stroki.

V Portorožu bo 6. in 7. novembra prijetno in zabavno – v duhu telekomunikacij, zagotavljajo organizatorji.

Več informacij: www.telekomunikacije.org

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.