LG Mobile prinaša na slovenski trg lične mobilne telefone
Kaj dogaja
ponedeljek, 27. avgust 2007
Slovenski trg je od danes bogatejši za novega ponudnika »oblikovalskih« mobilnih telefonov, korejskega proizvajalca LG Mobile. Uvoznik in distributer LG za Slovenijo, družba VAMA TRADE POVŠIČ & Co je javnosti predstavil modele serije »Black Label«, Chocolate KG800, Shine KE970, izvedenko modela Chocolate Hero KU580 in trenutno najbolj iskan mobilni aparat v Evropi - Prado LG. Drsni mobilnik LG Chocolate navduši s senzorskimi, temperaturno občutljivimi tipkami (kot jih ima steklo keramična kuhalna plošča) in z zakritim LCD zaslonom ločljivosti 176x220 pik, je od danes na prodaj pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih. LG Chocolate je majhen (95x48x15,2 mm) in lahek (83g) »dizajn« mobilnik, vgrajen ima fotaparat z 1,3 milijona pik in bliskavico, zmore pa predvajati mp3 in mpeg4 datoteke. LG Chocolate je prejel veliko priznanj in nagrad, kot so na primer Red Dot Design Award in IF design Award za edinstven desijn in uporabnost, zato ne preseneča, da je aparat le v 15-ih mesecih po vsem svetu kupilo 10 milijonov uporabnikov. V prihodnjih mesecih se bosta modelu Chocolate na prodajnih policah pridružila še modela Shine in Hero, medtem ko se model Prada trenutno uporablja le v promocijske namene.

Model Shine je zavit v ohišje iz nerjavečega jekla in s posebnim sijajem oziroma zrcalnim efektom, ena njegovih pomembnejših odlik pa je tudi »multiangle vision« tehnologija, ki omogoča pogled na prikazovalnik z različnih kotov. LG Hero je multimedijska izpeljanka modela Chocolate, je UMTS telefon, ki bo zagotovo pritegnil uporabnike, ki se ne morejo upreti številnim multimedijskim funkcijam, kot so flight funkcija, ogled video posnetkov ali fotografij v wide formatu z izjemno kakovostnim prikazovalnikom, hitremu prenosu podatkov in podobno.

Po besedah direktorja LG Mobile Avstrija Charlesa (Chang Keon) Lee-ja se mobilni aparati Black Label v Evropi izjemno dobro prodajajo, zato so se odločili, da z njimi čim prej vstopijo tudi na slovenski trg. »LG mobilne aparate odlikujeta tako izjemen dizajn, kot vrhunska tehnologija, zato tisti, ki znajo ceniti to kombinacijo, zagotovo ne bodo razočarani,« je dodal direktor družbe VAMA TRADE POVŠIČ & Co, d.o.o, uvoznik in distributer LG Mobile za Slovenijo, Valter Povšič.

Modele serije Black Label in njegove izvedenke so si na novinarski konferenci ogledali in jih preizkusili tudi nekateri predstavniki slovenskih mobilnih operaterjev in znane osebnosti.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.