SiOL s ponudbo za mala podjetja
SiOL
petek, 03. november 2006
SiOL je svojo ponudbo razširil z novim naročniškim paketom, oblikovanim za segment majhnih podjetij. Poslovni paket vsebuje poleg dostopa do interneta tudi možnost uporabe IP telefonije za podjetja z do deset uporabniki, novost v slovenskem prostoru pa je predvsem uporabniški vmesnik, ki tudi najmanj izkušenim omogoča preprosto upravljanje s komunikacijami v podjetju. Poslovni paket je še zlasti primeren za tista podjetja, ki poslujejo na več lokacijah in veliko komunicirajo bodisi med lastnimi poslovnimi enotami bodisi s tujino, saj si lahko z uporabo IP telefonije bistveno znižajo stroške telefoniranja. Novost in prednost SiOL-ovega Poslovnega paketa pa je predvsem uporabniški vmesnik SiOL Asist, ki omogoča preprosto upravljanje telefonskega omrežja: dodajanje novih uporabnikov, nastavitev funkcij, omejevanje klicev na določene številke, preusmeritev in vseh drugih funkcij, ki jih omogoča IP telefonija. Naročnina na Poslovni paket je 72 EUR (17.254,08 SIT) na mesec. Za vsakega uporabnika bo SiOL v svojem omrežju internetne telefonije rezerviral številski prostor 10 številk, ki jih bodo podjetja lahko vklapljala po potrebi in glede na svojo rast. Možen bo seveda tudi prenos obstoječih telefonskih številk v omrežje SiOL-a.

SiOL bo z uvedbo Poslovnega paketa v svojo strukturo naročnikov pritegnil še zlasti majhna in srednja podjetja, ki potrebujejo kakovostno povezavo z internetom in vedno bolj povprašujejo tudi po IP telefoniji, s katero lahko bistveno znižajo izdatke za komuniciranje. Značilnost takšnih podjetij je, da nimajo specialistov za informacijsko in komunikacijsko podporo, zato bo SiOL veliko pozornosti pri razvoju storitev za poslovne uporabnike posvečal predvsem storitvam in vsebinam, ki tudi majhnim podjetjem omogočajo uporabo vrhunskih poslovnih rešitev na področju varnosti, upravljanja s podatki, spletnega poslovanja in prilagojenih spletnih vsebin.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.