SiOL agresivno za obstoječe in nove naročnike
SiOL
torek, 29. avgust 2006
SiOL bo v prihodnjih dneh na trgu predstavil vrsto novosti v svoji ponudbi, so sporočili iz podjetja. Cene storitev širokopasovnega dostopa do interneta pri najbolj prodajanih paketih se bodo znižale za več kot deset odstotkov ter bodo predstavljane in zaokrožene v evrih. Obstoječi naročniki širokopasovnih storitev bodo lahko s septembrom uveljavili dodatne ugodnosti pri naročninah in sodelovali v inovativnem programu pridobivanja novih uporabnikov. Septembra bo v prodaji tudi nov naročniški paket, imenovan Pizzicato. S 1. septembrom se bodo znižale cene naročnin najbolj prodajanih SiOL-ovih paketov ADSL za več kot deset odstotkov. Hkrati je SiOL pri preračunu cen v novo valuto zneske zaokrožal. Vsi zvesti naročniki SiOL-a si bodo lahko prek uporabniških spletnih strani Moj SiOL aktivirali dodaten popust na naročnino, katerega višina bo odvisna od skupnega trajanja naročniškega razmerja na ADSL storitve. Za najzvestejše uporabnike bo tako lahko strošek mesečne naročnine še za dodatnih 10 odstotkov nižji.

Novi naročniki kateregakoli ADSL paketa, ki bodo naročilo oddali najkasneje do 15. oktobra 2006, bodo do konca letošnjega leta storitve uporabljali po polovičnih cenah.

SiOL ponudbo paketov prilagaja potrebam potrošnikov, zato je oblikoval nov naročniški paket Pizzicato (256 kbit/s), namenjen manj zahtevnim uporabnikom, ki potrebujejo internet predvsem za uporabo elektronske pošte in pregledovanje grafično manj zahtevnih ter podatkovno manj obsežnih spletnih vsebin. Za naročnino na paket Pizzicato bo do konca leta veljala promocijska polovična cena 9 EUR oziroma 2.156,76 SIT. Po pričakovanjih naj bi se za takšen paket odločali predvsem dosedanji uporabniki klicnega dostopa in tisti, ki se prvič odločajo za uporabo internetnih storitev.

V pridobivanje novih naročnikov se bodo lahko vključili tudi obstoječi uporabniki SiOL-ovih storitev: septembra bo namreč zaživel program Pripelji prijatelja, ki obstoječim naročnikom omogoča še dodaten popust na enomesečno naročnino, če v družino več kot 135.000 naročnikov SiOL-a pripeljejo novega člana. Popust bo odvisen od paketa, ki ga bo izbral novi naročnik (ob naročnini na paket Pizzicato bo enomesečni popust 25-odstoten, ob naročnini na druge pakete pa 50-odstoten). Vsak obstoječi uporabnik lahko pripelje neomejeno število prijateljev in na ta način neomejeno časa uživa pridobljene ugodnosti, so še zapisali v sporočilu za javnost.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.