13.000 uporabnikov na izi?
izi mobil - VOLJAmobil
sreda, 21. junij 2006
Operater navideznega mobilnega omrežja Volja mobil, ki svoje storitve ponuja pod blagovno znamko izimobil, je v sodelovanju s podjetjem Trgoavto za člane izikluba pripravil prvo žrebanje bogatih nagrad in na prireditvi v Ljubljani podaril glavno nagrado, skuter znamke Sym. Nagradno žrebanje, ki ga izimobil izvaja enkrat mesečno, je namenjeno iziuporabnikom, ki priporočijo novega uporabnika ali so bili priporočeni s strani iziuporabnika. Ob tem izimobil za vsakega pridobljenega novega uporabnika priporočitelja nagradi s 500 SIT dobroimetja na iziračunu. Izimobil ima že prek 13.000 uporabnikov, spletno stran www.izimobil.si pa mesečno obišče preko 17.500 uporabnikov, so zagotovili v podjetju Volja mobil.

»Namen izikluba je nagrajevati zvestobo uporabnikov in spodbujati uporabo izimobilovih storitev, obenem pa članom ponujamo vrsto drugih ugodnosti v sodelovanju s poslovnimi partnerji izikluba,« je dejala Metka Marinšek, direktorica Volja mobila. Prvo podjetje, ki sodeluje pri podeljevanju glavnih nagrad, je generalni zastopnik za kolesa z motorjem Sym, Trgoavto d.d.

Prvo nagrado, skuter znamke Sym, je na prireditvi iz rok predstavnice Volja mobila, Petre Schuster, prejel Anton Podgorski iz Prebolda. Druge nagrade, torbe za prenosni računalnik, pa so se razveselili Gašper Keber, Robert Krenker, Matilda Petek, Vili Šparah in Stanislava Zabukovec. Izimobil je v okviru prvega žrebanja podelil še 100 drugih praktičnih nagrad, ki so jih nagrajenci prejeli po pošti.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.