Telemach lovi priključek širokopasovnim ponudnikom
Telemach
petek, 07. april 2006
UPC Telemach je danes, uvedel nov internetni paket MAKSI, s hitrostmi do 12Mbps/1 Mbps ter varnostni paket UPC SmartGuard, ki je ena od najboljših celostnih zaščit za namizni ali prenosni računalnik. S 7.4.2006 veljajo tudi pomladanske cene internet paketov – 40 odstotkov popusta na mesečno naročnino prve tri mesece. Nov internetni paket MAKSI

UPC Telemach je uvedel nov internetni paket MAKSI, s hitrostmi do 12Mbps/1 Mbps s cenomesečne naročnine 13.990 SIT. MAKSI paket vsebuje tudi 8 e-poštnih naslovov, 20 psevdonimov in 50 Mb prostora na disku za spletno predstavitev ter brezplačno uporabo varnostnega paketa UPC SmartGuard.

Nov varnostni paket UPC SmartGuard

UPC SmartGuard je nov varnostni paket, ki omogoča zaščito pred neželeno pošto, zaščito pred vohunskim programjem, protivirusno zaščito, požarni zid in starševsko kontrolo.

Cena mesečne naročnine na SmartGuard je 600 SIT. Za naročnike na paket MAKSI do 12 Mbps/1 Mbps je UPC SmartGuard brezplačen, medtem ko za naročnike na Trojko in Petko stane 300 SIT na mesec. Vsi naročniki na UPC Telemachov internet pa lahko uživajo v enomesečni brezplačni uporabi varnostnega paketa UPC SmartGuard.

Pomladanske cene UPC Telemachovega interneta

S 7.4. 2006 UPC Telemach ponuja 40% popust pri mesečni naročnini na internetne pakete prve tri mesece. Akcija velja do 10.5. 2006 za vse nove naročnike na Telemachov kabelski internet.

UPC Telemach posveča izredno veliko pozornost skrbi za uporabnika – tako pri sami storitvi kot tudi širše. Vsem novim naročnikom omogoča brezplačno računalniško pomoč na domu, brezplačne tečaje računalništva in interneta za otroke, odrasle in upokojence ter številne druge ugodnosti.

UPC Telemach bo v prihodnjih mesecih omogočil tudi povečanje hitrosti od uporabnika (upload) po meri naročnikov. Ravno tako pa že sedaj omogoča naročnikom broadband on demand – individualne rešitve za naročnike s posebnimi željami.

V UPC Telemachovem omrežju v Ljubljani že delujejo hitrosti do 30 Mbps k uporabniku, v UPC Austria pa že do 100 Mbps, kar dokazuje naprednost kabelske tehnologije oz. Eurodocsis standarda so sporočili iz podjetja, a ne omenjajo kdaj in če bodo te storitve tudi komercialno ponujene slovenskim kabelskim uporabnikom.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.