air Triple Play najprej v Mariboru
Amis
četrtek, 06. april 2006
Storitev air Triple play bo v Sloveniji ekskluzivno tržilo podjetje Amis, ki je pred nedavnim začelo tudi s testiranjem na območju Maribora. Amis je trenutno v fazi pridobivanja 300 testnih uporabnikov, ki bodo opremo prejeli popolnoma brezplačno. Storitev air Triple play omogoča brezžičen prenos triple play storitev:
  • airTV kakovostna digitalna televizija; zagotavlja: več kot 100 digitalnih TV in radio postaj po principu izberi in glej
  • airIP širokopasovni dostop v internet; Neomejen dostop, pasovne širine do 50 Mb/s, asimetrične in simetrične povezave
  • airTEL VoIP telefonija: ISDN kakovost, večja fleksibilnost, možnost cenejših klicev v fiksna domača in mednarodna omrežja ali GSM omrežja, možnost brezplačnih klicev znotraj internega omrežja.
Za potencialne uporabnike, ki živijo predvsem na območjih brez ustrezne infrastrukture, je air Triple play edinstvena tehnična rešitev, ki jim omogoča hiter in cenovno ugoden dostop do najsodobnejših telekomunikacijskih storitev. air Triple play deluje tako, da signal namesto po žicah – potuje po zraku. Tako signal, s pomočjo sprejemno-oddajne antene, potuje od bazne postaje do uporabnika, kjer se pretvori v televizijsko sliko ter hkrati omogoči dostop v internet in omogoči uporabo telefona.

Stroška priključnine za testne uporabnike ne bo. Cena za osnovni paket Triple play, ki bo vseboval 100 kakovostnih televizijskih programov, Internet 1 Mb/s in telefonski priključek pa se bo gibala okoli 8.000,00 SIT na mesec (33,38 EUR).

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.