Steven Fast prevzel vodenje WWI v Sloveniji
Vega - Western Wireless International
torek, 20. september 2005
Z današnjim dnem Steven Fast, dosedanji namestnik Juliena Coustauryija, prevzema funkcijo generalnega direktorja Vege, podružnice WWI v Sloveniji. Fast bo nadaljeval z dosedanjo poslovno usmeritvijo Vege in ciljev družbe na slovenskem trgu mobilne telefonije ne namerava spreminjati, so povedali v Vegi. Spremembo v vodstvu Vege je danes pojasnil Roger Blott, regionalni direktor Western Wireless International: »Spremembe v vodenju družbe uporabnikom Veginih storitev, kakor tudi sami družbi, ne prinašajo nikakršnih sprememb. Gre za del običajne prakse vsake uspešno delujoče družbe. Vega nadaljujejo s poslovanjem v Sloveniji.«

Steven Fast je pred nastopom funkcije generalnega direktorja Vege opravljal delo finančnega direktorja Vege in namestnika Juliena Coustauryija. Fast ne predvideva radikalnejših posegov in bo Vego vodil naprej po začrtanih smernicah družbe. Kot navaja Fast, si bo Vega še naprej prizadevala zagotoviti pravičen in konkurenčen trg na področju mobilnih komunikacij v Sloveniji in zagotoviti uporabnikom dostopne in kvalitetne GSM storitve, ki jih le ti pričakujejo in jim zaupajo.

Steven Fast poslovanje Vege dobro pozno, saj je kot del vodstvene skupine v družbi že od samega začetka graditve blagovne znamke Vega. Pred Julienom Coustauryjem so novi izzivi, tako delovni kot osebni. Odhaja v Comcel na Haiti, eno najpomembnejših podružnic Western Wireless International, kjer bo zasedel mesto generalnega direktorja.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.