Si.mobil


Thaler išče razumevanje v Bruslju
Si.mobil
sreda, 02. februar 2005
Zoran Thaler, predsednik uprave Si.mobila, se je danes na sedežu ECTA (Združenje evropskih konkurenčnih operaterjev) v Bruslju sestal s Fabiom Colasantijem, generalnim direktorjem Direktorata za informacijsko družbo. V razgovoru je Colasante poudaril odločenost Evropske komisije, da v letu 2005 prispeva k razvoju učinkovite in poštene konkurence na trgih elektronskih komunikacij v državah članicah.
Več...
 
Od jutri poleg Eurocall-a še Vodafone World
Si.mobil
ponedeljek, 31. januar 2005
Si.mobil - Vodafone s 1. februarjem uvaja Vodafone World, nove cene gostovanj v partnerskih omrežjih po vsem svetu. Nove, poenotene cene bodo veljale za vse skupine uporabnikov (poslovni, rezidenčni, predplačniški) in bodo tako omogočale enostavnejše načrtovanje stroškov gostovanja pri tujih operaterjih so prepričani v podjetju.
Več...
 
Brezplačni klici s prizadetih območij
Si.mobil
sreda, 05. januar 2005
Si.mobil se pridružuje pomoči pri lajšanju stiske Slovencev, ki so se znašli na prizadetih območjih. Svojim uporabnikom, ki so v času od 26. decembra 2004 in bodo do 9. januarja 2005 uporabljali storitve Si.mobil - Vodafone v državah prizadetih v potresu v Južni Aziji, bo izstavil dobropis za klice opravljene na tem območju, so sporočili iz tega operaterja.
Več...
 
Si.mobil opozarja na zneske na računih
Si.mobil
ponedeljek, 22. november 2004
Si.mobil - Vodafone je prejšnji teden začel svojo oglaševalsko prodajno akcijo, v kateri uporabnike mobilne telefonije v Sloveniji neposredno nagovarja, naj se znebijo prevelikega računa za mobilni telefon. S tem jih vabi v veliko družbo Si.mobil - Vodafone uporabnikov, kjer naj bi klicali ceneje.
Več...
 
Si.mobil najavlja Vodafone EDGE Mobile Connect Card
Si.mobil
sreda, 10. november 2004
Si.mobil - Vodafone na konferenci Telekomunikacije, ki se začenja danes v Portorožu, predstavlja Vodafone EDGE Mobile Connect Card. Nova kartica podpira prenos podatkov preko tehnologije EDGE in tako omogoča še hitrejše brskanje po internetu in uporabo elektronske pošte, kjerkoli in kadarkoli in bo v prodaji v začetku prihodnjega leta.
Več...
 
Si.mobil - Vodafone z EDGE v vseh večjih mestih
Si.mobil
torek, 12. oktober 2004
Si.mobil - Vodafone je avgusta in septembra nadgradil dodatnih 30 baznih postaj s tehnologijo EDGE. Odslej so vse prednosti nove tehnologije poleg širših območij Ljubljane in Maribora uporabnikom na voljo tudi na področju Celja, Kranja in Novega mesta, z EDGE-om pa je pokrit tudi dobršen del Velenja in Portoroža (Bernardin).
Več...
 
Polletni reultati mobilkom austria - Si.mobil posloval pozitivno
Si.mobil
torek, 31. avgust 2004
Vse družbe v skupini mobilkom austria – avstrijski mobilkom austria, hrvaški VIPnet, slovenski Si.mobil in mobilkom [liechtenstein] iz Liechtensteina – so v prvem polletju 2004 kljub močni konkurenci na vseh trgih ponovno izboljšale svoje prihodke in EBITDA. Si.mobilov EBITDA znaša 9,2 milijona evrov, poslovni izzid iz poslovanja Si.mobila pa je letošnjem prvem polletju prvič pozitiven - 0,1 milijona €.
Več...
 
Orto Smart za mlade
Si.mobil
torek, 24. avgust 2004
Si.mobil - Vodafone je za mlade uporabnike mobilne telefonije pripravil poseben paket Orto Smart. Naročniški paket odlikujejo številne prednosti, ki jih nudijo paketi Smart I, Smart II in Smart III, poleg tega pa je posebej prilagojen mladim od 15 do vključno 27 let.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 195

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.