Si.mobil


Poslovni rezultati Si.mobila v 1. četrtletju 2005
Si.mobil
ponedeljek, 30. maj 2005
Si.mobil - Vodafine beleži v prvem četrtletju leta 2005 porast prihodkov za 12,5% in EBITDA za 61,9% v primerjavi z enakim obdobjem lani. Število uporabnikov so povečali le malenkostno na 364.500, so se pa zato toliko bolj povečali prihodki.
Več...
 
Simobilov Halo 36
Si.mobil
ponedeljek, 30. maj 2005
Halo 36 je nova, enotna in enostavna tarifa za predplačnike Si.mobil - Vodafone s 36 SIT/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji. Halo 36 prinaša najnižjo ceno klicev v druga omrežja, Halo Smart pa omogoča najnižjo ceno za klice v domačem omrežju. Vsak Halo uporabnik lahko samostojno izbira med obema tarifama v ponudbi.
Več...
 
Prenovljeni Vodafone live!
Si.mobil
četrtek, 12. maj 2005
Si.mobil - Vodafone uvaja brezplačno surfanje ter pregledno zaračunavanje vsebin na Vodafone live!. V prenovljeni obliki se predstavlja uporabnikom še bolj prijazen spletni izgled portala. Ljubiteljem Formule 1 in Ferrarija so na voljo nove privlačne vsebine, odraslim uporabnikom pa še več erotike. Namesto klasičnega čakalnega tona lahko svoje prijatelje presenetijo z melodijo ali zvočnim efektom – s storitvijo Predigra. V osveženi ponudbi so na izbiro tudi novi, portalu posebej prilagojeni telefoni. Vodafone live! je v Sloveniji že dodobra zaživel. Zdaj vemo kaj "gre dobro v promet."
Več...
 
Si.mobil s »predigro« nad »uverturo«
Si.mobil
petek, 22. april 2005
Predigra je nova storitev, ki jo ponuja Si.mobil - Vodafone na svojem portalu Vodafone live! in jo uporabniki Mobitela že nekaj mesecev uporabljajo pod imenom uvertura. Storitev omogoča, da se namesto čakalnega tona, ki se pojavlja ob vsakem klicu, klicočemu predvaja glasba ali zvočni efekt po uporabnikovi izbiri. Predigra je na voljo tako naročnikom kot tudi Halo uporabnikom za 300 tolarjev.
Več...
 
Si.mobil - uspešno poslovanje, slabi pogoji
Si.mobil
petek, 25. marec 2005
Si.mobil je kljub po lastnih ocenah slabim tržnim razmeram, ki tudi v letu 2004 niso bile naklonjene razvoju konkurence na slovenskem trgu mobilnih komunikacij, izboljšal svoje poslovne rezultate. Celotni prihodki so se povečali za 10% in so znašali 21 milijard SIT. V primerjavi z enakim obdobjem leto poprej se je poslovni izid iz poslovanja pred amortizacijo (EBITDA) povečal za 59% in je znašal 4,9 milijarde SIT. Poslovni izid iz poslovanja (EBIT) je prvič pozitiven in znaša 23,1 milijona SIT. Čisti poslovni izid je še vedno negativen, kar se po besedah predsednika uprave Zorana Thalerja ne bo spremenilo niti v letošnjem letu.
Več...
 
BlackBerry - vedno in povsod dosegljiva elektronska pošta
Si.mobil
sreda, 09. marec 2005
Si.mobil - Vodafone na slovenski trg v sodelovanju z Vodafonom prinaša novo globalno rešitev BlackBerryTM – mobilno pisarno v malem. Naprava predstavlja naprednejši način mobilnega dela, saj združuje vse lastnosti dlančnika in mobilnega telefona.
Več...
 
Orto Smart se vrača na sceno
Si.mobil
četrtek, 10. februar 2005
Si.mobil - Vodafone mladim uporabnikom ponovno nudi najugodnejši naročniški paket Orto Smart, tokrat brez časovnih omejitev za sklepanje naročniškega razmerja. Paket je na voljo vsem mladim od 15 do 27 let. Mesečna naročnina znaša 1.200 SIT, v skupini Partner bonus pa 1.000 SIT.
Več...
 
Si.mobil: Mobitel neargumentirano napada UVK in se spreneveda
Si.mobil
petek, 04. februar 2005
Si.mobil pozdravlja korake bivšega monopolista, ki pomenijo odstopanje od zlorab prevladujočega položaja na trgu. Gre za delno priznanje dosedanjih kršitev, ki so leta onemogočale razvoj poštene konkurence v Sloveniji, so sporočili iz Si.mobila in dodali...
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 195

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.