Motorola


Motorola bo na terenu preizkušala UMTS v začetku prihodnjega leta
Motorola
petek, 07. december 2001
Iz družbe Motorola so sporočili, da bodo v začetku prihodnjega leta v Nemčiji preizkusili delovanje njihovega sistema UMTS. Laboratorijski testi, ki so jih od letošnjega septembra opravljali v nemškem Wiesbadnu so pokazali, da tehnologija deluje.
Več...
 
Motorola razvija nove poslovne in zabavne aplikacije
Motorola
sreda, 04. julij 2001
Motorola, je na letošnjih strokovnih dogodkih predstavila vrsto novosti, predvsem na področju razvoja aplikacij. Prav aplikacije v Motoroli vidijo kot zelo pomemben vir prihodkov operaterjev v naslednjih nekaj letih, še zlasti sodeč po komercialnem uspehu prvih tovrstnih rešitev.
Več...
 
Motorola je (uradno) odprla podružnico v Sloveniji
Motorola
sreda, 21. marec 2001
Vodilni svetovni ponudnik integriranih komunikacij in posebnih rešitev s področja elektronske opreme Motorola je tudi uradno odprla podružnico v Ljubljani. Otvoritve, na kateri so vodilni predstavniki Motorole govorili o načrtih, ki jih imajo v Sloveniji, Hrvaški in Bosni in Hercegovini, so se udeležili številni domači in tuji poslovni partnerji ter novinarji.
Več...
 
Motorola na svetovnem kongresu 3GSM
Motorola
petek, 26. januar 2001
Motorola, vodilni svetovni ponudnik integriranih komunikacij in specialnih rešitev s področja elektronike, je predstavila svoje načrte glede uvajanja nove generacije brezžičnih komunikacij. Motorola bo z uporabo dveh predstavitvenih razstavnih prostorov na svetovnem kongresu 2001 3GSM v Cannesu, Francija, predstavila najnovejše brezžične komunikacije pod sloganom "tukaj in sedaj".
Več...
 
Skoraj prepolovljen dobiček
Motorola
petek, 12. januar 2001
Ameriški proizvajalec mobilnih telefonov in polprevodnikov Motorola je v zadnjem lanskem četrtletju imel za 41 odstotkov manj dobička kot v enakem obdobju leto prej, kljub temu da je povečal prodajo.
Več...
 
Motorola je ustanovila svojo podružnico v Sloveniji
Motorola
petek, 08. december 2000
Motorola (NYSE:MOT), vodilni svetovni ponudnik integriranih komunikacij in specialnih rešitev s področja elektronske opreme, je ustanovila svojo podružnico v Ljubljani. Glavno področje delovanja podružnice je trženje novih rešitev na področju mobilnih telekomunikacij, tako za obstoječa omrežja kakor tudi za omrežja mobilne telefonije tretje generacije.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 14 od 14

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.