Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  



Ericsson o prihodnosti širokopasovnega dostopa do interneta
Ericsson
sreda, 05. oktober 2005
Ericsson na Svetovnem širokopasovnem forumu Europe 2005, ki poteka do 6. oktobra v Madridu v Španiji, prikazuje kako lahko operaterji z uporabo najnovejših žičnih in brezžičnih širokopasovnih tehnologij za zasebno (domačo) povezavo in povezovanje podjetij, povečajo svoje prihodke in hkrati zagotovijo njihovo učinkovito delovanje.
Več...
 
Ericsson uvaja mobilno telefonijo GSM na letalih
Ericsson
torek, 14. junij 2005
Konec letošnjega leta bo na voljo nov Ericssonov sistem GSM na letalih, ki bo potnikom omogočil uporabo mobilnih telefonov tudi na komercialnih poletih.
Več...
 
Ericsson predstavil interaktivno mobilno televizijo
Ericsson
sreda, 13. april 2005
Ericsson na forumu Milia/MipTV 2005, ki poteka od 11. do 15. aprila v Cannesu, predstavlja aplikacijo, ki združuje interaktivno televizijo z mobilno tehnologijo. Po zatrjevanju Ericssona gre za prvo tovrstno predstavitev nasploh, na njej pa Ericsson prikazuje, kako je lahko obstoječi interaktivni TV format predstavljen na mobilnem aparatu. Uporabnik storitve se lahko preko mobilnikov vključuje v mobilne TV oddaje tako, da pritisne na gumb in odgovori na zahtevo po glasovanju oziroma sodelovanju (preko SMS-ev do televizije ali preko MMS-ev do televizije).
Več...
 
Ericsson predstavil HSDPA druge generacije v sistemu WCDMA s hitrostjo 9Mb na se
Ericsson
četrtek, 17. februar 2005
Na Svetovnem kongresu 3GSM, ki poteka v Cannesu, je Ericsson prvi predstavil opremo, ki omogoča prenos podatkov HSDPA druge generacije v sistemu WCDMA s hitrostjo 9 Mb na sekundo, in pretočne aplikacije preko zraka. To je prvi primer implementacije tehnologije HSDPA druge generacije na komercialnih WCDMA izdelkih.
Več...
 
Ericsson uspešen v Srbiji
Ericsson
torek, 22. junij 2004
Ericsson je z Mobtelom, vodilnim srbskim mobilnim operaterjem, podpisal pogodbo v vrednosti 115 milijonov evrov za širitev in nadgradnjo njegovega omrežja GSM 900/1800. - Ericsson bo poskrbel za strojno in programsko opremo, prav tako pa tudi za telekomunikacijske storitve.
Več...
 
Ericsson in 3GMS svetovni kongres
Ericsson
torek, 24. februar 2004
Ericsson predstavlja na letošnjem svetovnem kongresu 3GSM skupaj z osmimi vodilnimi ponudniki interoperabilnih komercialno dostopnih mobilnih aparatov dosežke na področju storitev tretje generacije mobilne telefonije. Predstavitve se odvijajo v hali 1 v bližini Ericssonove spletne kavarne.
Več...
 
Ericssonova ponudba mobilne glasbe
Ericsson
torek, 27. januar 2004
Obiskovalci Ericssonove stojnice na mednarodnem glasbenem sejmu MIDEM, katerega otvoritev je bila včeraj, bodo lahko preizkusili sodobne možnosti prenašanja glasbenih vsebin v digitalni obliki. Predstavljena bo mobilna glasbena storitev M-USE, ki jo je razvil Ericsson v sodelovanju s Sony Music, odprta pa je za vse blagovne znamke in operaterje mobilne telefonije.
Več...
 
Ericssonove nagrade za najboljše mednarodne mobilne aplikacije
Ericsson
ponedeljek, 01. december 2003
Na nedavni slovesnosti v Zurichu, Švica, je Ericsson podelil nagrade za najboljše aplikacije za mobilne telefone. Nagrade se podelijo vsako leto. Zmagovala so podjetja LocatioNet, Media Republic, Synergenix Interactive AB in NewBay Software.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.