Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  



Ericsson nagrajen na svetovnem kongresu 3GSM v Cannesu
Ericsson
sreda, 27. februar 2002
Združenje GSM je v Cannesu nagradilo program Ericsson Response, ki pomeni formalno potrditev Ericssonove predanosti problematiki hitrega reagiranja pri zagotavljanju mobilnih komunikacij na območjih, prizadetih ob naravnih ali drugih nesrečah.
Več...
 
Ericsson in SonyEricsson za hipno izmenjavo sporočil
Ericsson
petek, 15. februar 2002
Ericsson je ta teden uspešno predstavil interoperabilnost prihajajočega IMPS (Instant Messaging and Presence Server) z mobilnimi telefoni SonyEricssona, Motorole in Nokie. To pomeni pomembni mejnik za iniciativo Wireless Village.
Več...
 
Ericsson na Olimpijskih igrah
Ericsson
sreda, 13. februar 2002
Ericsson je v sodelovanju s Qwest Wireless vzpostavil olimpijsko telekomunikacijsko in podatkovno omrežje. Sony Ericsson pa je švedsko olimpijsko moštvo opremil s svojimi modeli T 68.
Več...
 
Ericsson v zadnjem četrtletju za 3,4 milijarde švedskih kron izgube
Ericsson
sobota, 26. januar 2002
Kot je zapisano v včeraj objavljenem Ericssonovem finančnem poročilu, so v lanskem letu dosegli 9-odstotno rast prodaje GSM. Podjetje je sicer imelo v zadnjem četrtletju 2001 izgubo v višini 3,4 milijarde švedskih kron, a celoletni denarni tok je bil v lanskem letu pozitiven.
Več...
 
Prvi poskusni klic z uporabo mednarodnega gostovanja
Ericsson
petek, 18. januar 2002
Poskusni klic, pri katerem je v drugi polovici decembra sodeloval tudi Ericsson, so vzpostavili med japonskim J-Phonom in Vodafonom v Španiji. Gre za pomemben napredek pri vpeljavi storitev 3G.
Več...
 
Ericsson T39m slovenski GSM telefon leta 2001
Ericsson
četrtek, 13. december 2001
Po mnenju revije Mobinet je slovenski GSM telefona leta 2001 mobilni telefon Ericsson T39m, ki je zmagal v kategoriji »mobilniki v redni prodaji«.
Več...
 
Ericsson prijazen do narave
Ericsson
torek, 11. december 2001
Ericsson je kot prvo podjetje na svetu za svoj sistem ravnanja z okoljem včeraj pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki mu ga je podelil Britanski institut za standardizacijo (British Standards Institute). Gre za prvi primer podelitve certifikata ISO 14001, ki zajema Ericssonovo poslovanje po vsem svetu, tako proizvodne kot neproizvodne dejavnosti, so sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
Ericsson predstavil multimedijsko pošiljanje sporočil za aparate brez MMS
Ericsson
sreda, 21. november 2001
Ericsson je danes v Veliki Britaniji v živo prikazal novost, ki pomeni veliko prelomnico v razvoju tehnologij za mobilno pošiljanje sporočil. Milijoni naročnikov bodo lahko sprejemali multimedijska sporočila, čeprav njihov mobilni aparat ne podpira MMS (Multimedia Message Service oz. multimedijske sporočilne storitve).
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.