Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  



Nova Ericssonova vodstvena ekipa
Ericsson
torek, 18. marec 2003
V Ericssonu so včeraj za svojega izvršnega podpredsednika in namestnika predsednika uprave imenovali Per-Arneja Sandströma, za svojega glavnega finančnega direktorja in izvršnega podpredsednika pa Karl-Henrika Sundströma.
Več...
 
Ericsson za združljivo hipno sporočanje
Ericsson
petek, 28. februar 2003
Ericsson je objavil vzpostavitev celovitega okolja za preizkušanje interoperabilnosti storitev IMPS (Instant Messaging and Presence Services), s katero želi zagotoviti visoko kakovost in učinkovitost delovanja storitev IMPS v vseh omrežjih ob uporabi različnih mobilnih telefonov.
Več...
 
Novi direktor Ericssona
Ericsson
četrtek, 13. februar 2003
Dosedanji Ericssonov glavni direktor in predsednik Kurt Helström bo ostal v Ericssonu do konca leta Ericssonov nadzorni svet je za novega glavnega izvršnega direktorja in predsednika Ericssona imenoval Carla-Henrica Svanberga, dosedanjega glavnega direktorja vodilnega svetovnega proizvajalca ključavnic Assa Abloy. Delnice slednjega podjetja so na borzah takoj po imenovanju prejšnji teden padle.
Več...
 
Ericsson dobavil že 10.000 baznih postaj UMTS
Ericsson
ponedeljek, 11. november 2002
Ericsson je na področju dobave komercialnih UMTS/WCDMA makro baznih postaj v teh dneh presegel magično številko deset tisoč in tako ponovno potrdil svoj vodilni položaj na področju mobilne telefonije tretje generacije. Ta mejnik tudi dokazuje, da razvoj mobilne telefonije tretje generacije napreduje skladno z načrti operaterjev.
Več...
 
Ericsson, Agere in Proxim družno na področju omrežij WLAN
Ericsson
torek, 29. oktober 2002
Ericsson je sklenil strateško partnerstvo s podjetjema Agere in Proxim za skupni razvoj in oskrbovanje telekomunikacijskih operaterjev s celovitimi rešitvami za dostop do brezžičnih lokalnih omrežij (WLAN ali Wi-Fi).
Več...
 
Ericsson bo dobavljal MMS in GPRS v Indiji
Ericsson
nedelja, 27. oktober 2002
Skupina Hutchinson je izbrala podjetje Ericsson za svojega izključnega dobavitelja celovitih MMS rešitev in GPRS infrastrukture za vsa mobilna omrežja, ki jih upravlja v Indiji.
Več...
 
Prva predaja klica med omrežjima UMTS/GSM
Ericsson
sreda, 25. september 2002
Ericsson je včeraj poročal o uspešni demonstraciji prve predaje klica med UMTS/GSM omrežjema. Predstavitev, ki so jo izvedli za Telio in Hi3G (Hutchison Whampoa), je vključevala visoke hitrosti prenosa podatkov (do 384 kbit/s) v obstoječih UMTS/GSM omrežjih, kar ustreza zmogljivostim širokopasovnih povezav.
Več...
 
Prvi mednarodni mobilni klic tretje generacije
Ericsson
torek, 03. september 2002
Ericsson, vodilno podjetje na področju mobilne telefonije na svetu, je konec avgusta v Maleziji uspešno izpeljal prvi mednarodni klic tretje generacije (3G) iz mobilnega na mobilni telefon. Ta mednarodni klic, ki je za Malezijo zgodovinskega pomena , so izpeljali iz Ericssonovega malezijskega 3G mobilnega sistema v omrežje podjetja SmarTone Mobile Communications v Honkongu.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.