Siemens


Svetovna premiera avtomobila z UMTS storitvami
Siemens
nedelja, 07. julij 2002
Med zadnjimi Siemensovimi dosežki tehnologij tretje generacije je tudi vgradnja UMTS storitev v gibajoči se avtomobil. Siemens je namreč v sodelovanju s partnerji DaimlerChrysler, Sun Microsystems, T-Mobile, Jentro in MBDS/Nice University Sophia Antipolis v začetku junija predstavil prvi avtomobil na svetu z vgrajenimi UMTS storitvami. Gre za posebej razvit model avtomobila Mercedes-Benz (S klase), ki ponuja najrazličnejše UMTS multimedijske storitve: prenos video in zvočnih vsebin v živo, video telefonijo, spreten navigacijski sistem, ki pri določanju destinacije uporablja kartografske podatke prek UMTS-a, ter še vrsto poslovnih aplikacij, od lokacije odvisnih storitev ter z video zapisi podprtih zabavnih in informacijskih vsebin.
Več...
 
Siemens z novima modeloma C55 in A50
Siemens
torek, 18. junij 2002
Včeraj je vrata odprl letošnji sejem CommunicAsia 2002, na katerem se bodo do 19. junija v Singapurju predstavile nove rešitve s področja sodobnih komunikacij. Tudi Siemens je za obiskovalce predstavil mnoge novosti, med drugim tudi najnovejše modele mobilnih telefonov: prvi Siemensov mobilni telefon, ki omogoča snemanje in predvajanje polifoničnih melodij ter zvokov iz okolja, Siemens C55 ter Siemens A50, ki je namenjen predvsem osnovni uporabi.
Več...
 
Siemens vse pomembnejši dobavitelji infrastrukture mobilnih omrežij
Siemens
četrtek, 30. maj 2002
Siemens IC Mobile (informatika in komunikacije) se je po podatkih raziskave podjetja UBS Warburg (vir: Global Telebits, Maj 2002) za prvo četrtletje leta 2002 v enem letu iz 6. mesta povzpel na 3. mesto med vodilnimi svetovnimi dobavitelji infrastrukture mobilnih omrežij.
Več...
 
Siemensove inovacije s CeBIT-a
Siemens
petek, 15. marec 2002
Na letošnjem sejmu CeBit je Siemens predstavil vrsto inovacij, ki v svet mobilnih komunikacij vnašajo nove rešitve za izpopolnjeno komuniciranje. Obiskovalci sejma so lahko tako videli že prve prototipe mobilnih telefonov...
Več...
 
Ohranjevalnik zaslona za Valentinovo
Siemens
ponedeljek, 11. februar 2002
Na slovenskem delu spletnih strani www.my-siemens.com bodo uporabniki telefonov Siemens C45 lahko izbrali enega izmed 10 Valentinovih logotipov, jih naročili ter nato brezplačno prejeli na zaslon svojega mobilnega telefona.
Več...
 
Mobilna pisarna v zasnovi Siemensa in Gericoma
Siemens
sreda, 06. februar 2002
Siemens IC Mobile in Gericom sta vstopila v strateško partnerstvo pri razvoju in implementaciji mobilnih rešitev. Prvi rezultat sodelovanja je vgradnja Siemensovega GPRS modula v Gericomove prenosnike družine Supersonic.
Več...
 
Najmanjša GSM terminala na svetu prihajata v Slovenijo
Siemens
petek, 01. februar 2002
Na lanskoletnem Cebitu predstavljena inovacija Siemensov terminal TC35 prihaja februarja v Slovenijo. Terminal TC35 temelji na univerzalnem komunikacijskem modulu TC35, ki podpira omrežji GSM 900 in GSM 1800 ter zagotavlja idealno osnovo za najrazličnejše aplikacije iz področja telemetrije, telematike, multimedije, telefonije in mobilnega računalništva.
Več...
 
Siemens svari pred ponaredkom
Siemens
četrtek, 06. december 2001
Na slovenski spletni strani podjetja Siemens je zanimivo opozorilo o spletni strani Club-Siemens, ki pravi, "da omenjena stran ni v nikakršni povezavi s podjetjem Siemens d.d. oziroma Siemens.d.o.o. - Slovenija."
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 49

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.