Siemens


Siemens SX1 spreminja podobo mobilnih telefonov
Siemens
torek, 25. februar 2003
Siemens Mobile je na letošnjem kongresu 3GSM World v Cannesu s predstavitvijo svojega novega mobilnega telefona SX1 med mobilnimi aparati postavil nov standard. Odlikujejo ga edinstvena razporeditev tipkovnice, izstopajoč design in največji nabor storitev in aplikacij.
Več...
 
Nagrajeno oblikovanje Siemensovega S55
Siemens
sreda, 12. februar 2003
Siemensov mobilnik S55, ki je od konca januarja na voljo tudi slovenskim uporabnikom, si je s svojo vrhunsko tehnologijo in inovativnim dizajnom, kljub močni konkurenci, priboril prestižno nagrado Foruma industrijskega oblikovanja 2003.
Več...
 
Siemensov S55 naprodaj tudi v Sloveniji
Siemens
torek, 21. januar 2003
Konec januarja bo slovenskim uporabnikom na voljo nov Siemensov mobilni telefon Siemens S55. Gre za mobilnik, ki je namenjen predvsem ljudem, ki živijo hitro in dinamično, saj je njegova glavna prednost, da posameznikom omogoča učinkovito združevanje osebnega in poslovnega življenja.
Več...
 
Siemensova nova mobilnika C55 in A50 v kratkem v Sloveniji
Siemens
četrtek, 14. november 2002
Še letos bosta v Slovenijo prispela dva nova Siemensova mobilna telefona: C55 in A50. Prvi bo prodajne police v novembru zasedel Siemens C55 - naslednik priljubljenih C35 in C45. Gre za prvi Siemensov mobilnik, ki se odlikuje po sposobnosti snemanja polifoničnih zvokov iz okolja, so sporočili iz slovenske podružnice tega podjetja.
Več...
 
Siemens intenzivno vstopil na ameriški trg
Siemens
ponedeljek, 28. oktober 2002
Siemens ICM je na novinarski konferenci, ki je 21. oktobra potekala v New Yorku, predstavil številne novosti, s katerimi vstopa tako na ameriški kot tudi svetovni trg. Premierno so bili tako predstavljeni prvi Siemensov MMS mobilnik S55 oz. na ameriškem trgu S56, prvi Siemensov 3G mobilnik U10 ter mobilni telefoni, prilagojeni in izdelani izključno za ameriški trg: A56, M46, CT56 in C56.
Več...
 
Dva nova digitalna brezvrvična telefona družine Gigaset
Siemens
torek, 24. september 2002
V teh dneh je Siemens predstavil številne novosti družine Gigaset, med katerimi mnoge v kratkem prihajajo tudi v Slovenijo. Kmalu bomo tako lahko izbrali med dvema novima Gigaset telefonoma 4110isdn in A100 ter obnovljenimi telefonskimi aparati in prenosnimi enotami serije 4000.
Več...
 
Siemens predstavil mobilno storitev: stave v živo
Siemens
torek, 23. julij 2002
Siemens IC Mobile (Informatika in komunikacije) je široki ponudbi mobilnih podatkovnih storitev pred kratkim dodal še eno inovativno rešitev, imenovano M.traction Gambling. Gre za rešitev mobilnih vplačil stav, ki v praksi uporabnikom omogoča, da prek svojega telefona ali dlančnika od kjerkoli in kadarkoli pri sprejemniku stav (ponudniku) vplačajo svojo stavo.
Več...
 
Siemens M50 avgusta naprodaj v Sloveniji
Siemens
četrtek, 11. julij 2002
V začetku avgusta v Slovenijo prihaja nov Siemensov mobilnik M50, namenjen širokemu krogu uporabnikov, ki mobilni telefon uporabljajo za zabavo, klepet in druženje. Gre za prvi mobilnik srednjega razreda, ki poleg hitrega prenosa podatkov GPRS vsebuje tudi programski jezik Java.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 49

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.