Kaj dogaja


Apple TV na poti v vaše dnevne sobe
Kaj dogaja
sreda, 10. januar 2007
Apple je včeraj predstavil tudi Apple TV, preprost in zabaven način za predvajanje vseh priljubljenih iTunes vsebin z vašega Maca ali PC-ja na vašem TV sprejemniku s širokim zaslonom, vključno s filmi, TV serijami, glasbo, fotografijami in podcasti. Z Applovim novim uporabniškim vmesnikom sedaj vsak lahko hitro pregleduje svojo digitalno zbirko kjerkoli iz prostora s preprostim daljinskim upravljavcem Apple Remote. Apple TV se preprosto priključi na domala vse sodobne TV sprejemnike s širokim zaslonom.
Več...
 
iPhone prihaja - Apple ni več računalniška firma
Kaj dogaja
torek, 09. januar 2007
Danes je na sejmu CES Steve Jobs, ustanovitelj in direktor podjetja Apple Computer Inc. v svojem govoru najavil vrsto novosti. Apple bo namreč opustil računalnik iz svojega imena in z najavo mobilnega telefona iPhone nameravajo v letu 2008 doseči 1% tržni delež ali 10 milijonov prodanih naprav...
Več...
 
Windows Home Server še letos
Kaj dogaja
ponedeljek, 08. januar 2007
Bill Gates, Microsoftov predsednik, je v govoru na sejmu 2007 International Consumer Electronics Show (CES) predstavil načrte za potrošnikom namenjen inovativni programski izdelek Windows Home Server, ki bo na voljo še letos. Strežnik Windows Home Server temelji na operacijskem sistemu Windows ter nudi uporabnikom številne možnosti za povezovanje računalnikov, shranjevanje in predvajanje večpredstavnih vsebin ter bolj učinkovito delovanje celotnega domačega omrežja.
Več...
 
Expression Studio za profesionalne oblikovalce
Kaj dogaja
sreda, 13. december 2006
Microsoft je svojo ponudbo razširil z družino orodij Microsoft Expression Studio, namenjeno ustvarjalcem spletnih strani in drugih uporabniških izkušenj. Kakovost uporabniške izkušnje namreč postaja ključno sredstvo za razločevanje izdelkov in storitev ter krepitev lojalnosti blagovni znamki. Zbirka orodij Expression Studio, ključen del Microsoftove strategije za izboljšanje uporabniške izkušnje v aplikacijah, oblikovalcem nudi orodja, ki okrepijo sodelovanje z razvijalci pri ustvarjanju nove generacije uporabniških izkušenj za splet, namizja Windows Vista, mobilne naprave in digitalni dom.
Več...
 
SMC z novima izdelkoma za enostavno integracijo telefonije Wi-Fi
Kaj dogaja
sreda, 13. december 2006
SMC Networks je predstavil nova izdelka, ki dopolnjujeta ponudbo telefonov za omrežja Wi-Fi – polnilnika za prenosne telefone Wi-Fi, od katerih nudi eden tudi brezžično dostopovno točko. Polnilnik SMCDPCR in polnilnik z vgrajeno dostopovno točko 802.11g SMCDPCR-AP sta prva tovrstna izdelka, ki nudita popolno integracijo telefonije Wi-Fi v domačih okoljih in pisarnah.
Več...
 
Akton omogočil mednarodna gostovanja za Mobis
Kaj dogaja
ponedeljek, 04. december 2006
Podjetje Akton je sporočilo, da so s 30. novembrom uspešno končali izvedbo GRX povezave za operaterja Mobi's iz Bosne in Hercegovine.
Več...
 
Najpomembnejša predstavitev izdelkov v Microsoftovi zgodovini
Kaj dogaja
četrtek, 30. november 2006
Microsoft je najavil dostopnost operacijskega sistema Windows Vista, sistema 2007 Microsoft Office in strežnika Exchange Server 2007 za poslovne stranke. Novi izdelki, zasnovani za uspešno poslovanje v svetu takojšnjih komunikacij, vse večje količine informacij in stalnih sprememb, nudijo platformo, ki bo preoblikovala način spreminjanja informacij v priložnosti in rast.
Več...
 
Jutri 5. CIO konferenca
Kaj dogaja
četrtek, 23. november 2006
Jutri, 24. novembra bo v Grand hotelu Union med 8. in 17. uro potekala že 5. CIO konferenca – srečanje vodstvenih kadrov na področju informacijskih tehnologij v Sloveniji.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 504

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.