Vega - Western Wireless International


Ustna obravnava postavitve anten WWI d.o.o.
Vega - Western Wireless International
sreda, 16. januar 2002
Za četrtek, 17. januarja 2002 ob 10.00 uri je na Upravni enoti Ptuj, Prešernova 29 sklicana ustna obravnava v zadevi nelegalne postavitve anten za mobilno telefonijo na vodnem stolpu v Slovenji vasi (investitor: Western Wireless International d.o.o., Ljubljana) sklicana "ustna obravnava", na katero pa so vabljeni zgolj neposredni sosedje parcele, na kateri stoji črna gradnja.
Več...
 
Western Wireless International je začasno razstavil anteno v Piranu
Vega - Western Wireless International
sobota, 29. december 2001
Družba Western Wireless International, ki v skladu z zahtevami iz koncesijske pogodbe gradi nacionalno mrežje mobilne telefonije, je v četrtek na podlagi sklepa inšpekcije sama začasno razstavila svojo anteno v Piranu.
Več...
 
Vega je popestrila ponudbo
Vega - Western Wireless International
petek, 21. december 2001
Družba za mobilne telekomunikacije Vega se je odločila, da bo uporabnike razveselila z novim naročniškim paketom Vega 100, ki vsak mesec vključuje 100 minut brezplačnih pogovorov. Tistim, ki bodo sklenili naročniško razmerje v decembru ali januarju bo Vega podarila še dodatnih 100 minut brezplačnih pogovorov. Vseh 200 minut bodo lahko uporabniki porabili za klice v katerokoli slovensko omrežje.
Več...
 
V novo leto z nevarnim ognjemetom
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 10. december 2001
Vega je v petek na ljubljanski gard povabila množico imenitnežev, ki so se razlikovali po "črnih" in "zlatih" vabilih, če onih brez vabil niti ne omenjamo. Poleg visoke družbe ostalih konkurentov in "partnerjev" se je na gradu, kjer je zaradi raket tudi zagorelo, zabrala množica znanih Slovencev in Slovenk.
Več...
 
Gantar in ameriški veleposlanik prek Vege
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 03. december 2001
Današnja otvoritev trgovine Vega v Ljubljani je simbolično zaznamovala začetek delovanja omrežja Vega 070. Opravljen je bil prvi uradni klic v omrežju VEGA 070, ki sta ga opravila minister za informacijsko družbo dr. Pavel Gantar in veleposlanik ZDA v Sloveniji Johnny Young. Tema pogovora je bila uspešno sodelovanje med državama na vseh področjih.
Več...
 
V ponedeljek gre zares - VEGA z brezplačnimi minutami
Vega - Western Wireless International
petek, 30. november 2001
Na današnji novinarski konferenci je VEGA, tretji slovenski operater mobilnih telekomunikacij, slovenski javnosti predstavil svojo ponudbo. Vega ponuja tri različne naročniške pakete, dva paketa imata v osnovno naročnino vključeno že določeno število brezplačnih minut – uporabniki lahko kličejo v katerokoli omrežje, oblikovali pa so tudi en predplačni paket.
Več...
 
WWI si puli lase zaradi lokacijskih postopkov
Vega - Western Wireless International
sreda, 28. november 2001
Western Wireless International, ki je pred devetimi meseci za tretjo koncesijo za opravljanje storitev GSM mobilne telefonije državi odštel skoraj 5 milijard tolarjev, se je znašel v precejšnji zadregi. S koncesijsko pogodbo ga je namreč država zavezala, da v devetih mesecih začne z delovanjem, pri tem pa so postopki ostali dolgotrajni in nepredvidlivi tako, da onemogočajo normalno pridobivanje dovoljenj za postavitev posameznih radijskih postaj za mobilno telefonijo.
Več...
 
Vega razdelila nagrade
Vega - Western Wireless International
petek, 23. november 2001
Reklamno nagradna igra Vege, ki so jo zaznamovale banane in slogan V tretje gre rado si je iztekla in prijavilo se je skoraj 80.000 ljudi. Glavno nagrado je prejel Marko Vidic iz Metlike, ki bo 15. 12. 2001 z dvema prijateljema ali prijateljicama odpotoval na 33-dnevno potovanje okoli sveta.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 63

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.