Vega - Western Wireless International


Minister Gantar gre na Vego
Vega - Western Wireless International
petek, 05. april 2002
Iz Vege so sporočili, da bo njihovo družbo danes ob 15.00 uri, obiskal dr. Pavel Gantar, minister za informacijsko družbo.
Več...
 
Vega subvencionira telefone 100 odstotno
Vega - Western Wireless International
petek, 22. marec 2002
Vsi novi naročniki operaterja Vega, ki bodo sklenili naročniško razmerje pred koncem marca bodo dobili zastonj GSM aparat priznanih proizvajalcev. Tisti, ki bodo sklenili naročnino za paket Vega 500, ki vključuje 500 minut klicev v katerokoli slovensko omrežje, bodo tako dobili GSM aparat iz višjega razreda Nokia 8310, ob paketu Vega 200 pa bodo naročniki dobili Motorolin mini aparat V50, ob sklenitvi naročniškega razmerja Vega 100 pa jim pripada brezplačna Nokia 3310.
Več...
 
Vegine glasovne informacije
Vega - Western Wireless International
sreda, 20. marec 2002
Vega je včeraj tudi uradno naznanila začetek delovanja svojega glasovnega Vega menija. Na njem je dostopna večina informacij, ki so drugače na voljo tudi preko vega menija. Tako lahko uporabniki poslušajo dnevne novice, informacije o prometu, dostopajo do zabavnih vsebin in informacij o predstavah, televizijskih in kino sporedih.
Več...
 
Vegin petek, dan za blabla metek
Vega - Western Wireless International
torek, 19. marec 2002
Tretji operater mobilne telefonije Vega je danes objavil, da bodo vsem svojim novim in obstoječim uporabnikom omogočili uporabo super ugodnosti – brezplačnih klicev v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja vsak petek med 19. in 24. uro. Akcija, ki so jo poimenovali »blabla petek« se začenja že ta teden, v petek, 22. 3. 2002.
Več...
 
Vega uporabniki napovedujejo izide prijateljskih tekem pred SP
Vega - Western Wireless International
petek, 15. marec 2002
Od danes, 15. marca dalje, lahko vegini uporabniki tekmujejo v SMS kvizu na temo nogometa. Poleg kviza imajo uporabniki tudi možnost napovedovanja izidov prijateljskih tekem pred svetovnim prvenstvom in tekem na svetovnem prvenstvu. Vega bo nagrade podeljevala vsak mesec, finalno žrebanje pa bo 1. julija.
Več...
 
Vega podarja za 1.000 SIT pogovorov na mesec
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 11. februar 2002
Vega je v sodelovanju z Dejanom Koširjem, najboljšim slovenskim deskarjem na snegu predstavila tri nove naročniške pakete in sicer Vega 12, Vega 18 in Vega 24. Novi naročniški paketi bodo na voljo samo do konca februarja.
Več...
 
Olimpijski kviz preko Vega menija
Vega - Western Wireless International
četrtek, 07. februar 2002
Vega je v sodelovanju z družbo EON pripravila novo storitev – SMS kviz. Olimpijski kviz je nagradni SMS kviz na temo Zimskih olimpijskih iger, v katerem lahko sodelujejo vsi Vegini uporabniki in bo potekal od 8. februarja do 28. februarja letos. Uporabniki lahko dostopajo do kviza preko vega menija v svojem telefonskem aparatu.
Več...
 
Lažji prehod na Vego
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 21. januar 2002
Vega od danes naprej v vseh svojih trgovinah omogoča svojim uporabnikom še lažji prehod na njihovo omrežje in storitev. Vsem uporabnikom tako brezplačno skopirajo telefonske številke iz stare SIM kartice na novo – VEGA SIM kartico.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 63

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.