Vega - Western Wireless International


Vegin kviz Vegabrc 2.0
Vega - Western Wireless International
torek, 20. avgust 2002
Iz Vege so naznanili začetek nove sezone nagradnega nogometnega kviza – tokrat v različici Vegabrc 2.0, ki bo nogometne navdušence skozi kvalifikacije popeljal v finale, kjer se bodo lahko spopadli za naslov naj igralca. Vega bo vsak mesec med zmagovalce razdelila privlačne nagrade, na koncu sezone, ki bo trajala do 15. junija 2003, pa bodo zmagovalci nagrajeni z gsm aparati priznanih proizvajalcev ter s celoletnimi naročninami z vključenimi brezplačnimi minutami pogovorov v vsa slovenska omrežja.
Več...
 
Vegin paket z Nokio 3510 in druge poletne radosti
Vega - Western Wireless International
torek, 09. julij 2002
Vega je sporočila, da bo v juliju in avgustu vsem Veginim uporabnikom na voljo nova ugodnost – blabla poletje. V okviru akcije blabla poletje bodo lahko Vegini uporabniki lahko klicali vsak vikend znotraj Veginega omrežja za samo 1 tolar na minuto. Vega je za predplačnike pripravila v juliju še dodatno ugodnost – vse tiste, ki bodo svoj račun napolnili z vrednostno kartico za 5.000 tolarjev bo nagradila z 50 odstotnim bonusom.
Več...
 
WWI uredil nadaljnje financiranje projekta Vega
Vega - Western Wireless International
nedelja, 16. junij 2002
Generalni direktor družbe Western Wireless International d.o.o. – Vege, Julien Coustaury, in višji podpredsednik korporacije Western Wireless International Corporation, Stewart Sherriff, sta v petek uradno zaključila dogovore s konzorcijem evropskih in slovenskih bank o zagotovitvi finančnih virov za postavitev in delovanje GSM omrežja v Sloveniji.
Več...
 
Danes ni več blabla petek, bo pa vikend
Vega - Western Wireless International
petek, 07. junij 2002
Uporabnike sistema Vega opozarjamo, da se je v petek, 31. maja iztekla promocijska akcija blabla petek v okviru katere so vsi uporabniki Veginih storitev mobilne telefonije ob petkih med 19. in 24. uro klicali v vsa slovenska omrežja brezplačno. Blabla petek je nadomestil blabla vikend, ki do konca junija vsem novim in obstoječim uporabnikom Veginih predplačniških paketov ob sobotah in nedeljah omogoča klice v vsa slovenska omrežja za samo 1 tolar na minuto.
Več...
 
Vega (raz)prodaja Motorole z velikim pokom
Vega - Western Wireless International
sreda, 22. maj 2002
Vega in Big Bang sta danes pričela s prodajno-naročniško akcijo, ki so jo poimenovali Motorevolucija. V okviru te akcije, ki poteka ekskluzivno v prodajalnah Big Banga, so novim Veginim naročnikom na voljo vrhunski Motorolini gsm aparati V70, V66, V60, V50 in T191 po neverjetno ugodnih cenah. V50 in T191 sta na voljo za samo 1 (en) tolar.
Več...
 
Cel vikend za 1 tolar na minuto
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 20. maj 2002
Vega je danes napovedala, da bodo v juniju vsi novi in obstoječi uporabniki Veginih predplačniških paketov med petkom in ponedeljkom lahko telefonirali v vsa slovenska omrežja skorajda zastonj – minuta klica v katerokoli slovensko omrežje bo uporabnike stala samo 1 (en) tolar. Promocijsko akcijo so poimenovali blabla vikend.
Več...
 
Do zdaj 11.000 banan
Vega - Western Wireless International
petek, 12. april 2002
Družba Western Wireless International Slovenija je na novinarski konferenci ob začetku prireditve Teleinfos'02 predstavila rezultate, dosežene do konca prvega letošnjega četrtletja. Od odmevnega začetka delovanja omrežja decembra lani in prvega klica na številko 070 je Vega na zelo konkurenčnem trgu pritegnila več kot 11.000 uporabnikov.
Več...
 
Minister Gantar obiskal VEGO
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 08. april 2002
Minister za informacijsko družbo dr. Pavel Gantar in državni sekretar za področje informacijske infrastrukture dr. Tomaž Kalin sta v petek, 5. aprila, obiskala tretjega operaterja mobilnih telekomunikacij Vego. Na Vegi so visokima gostoma predstavili svoje delovanje, dosežke v prvih štirih mesecih trženja svojih storitev in načrte za v prihodnje.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 63

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.