Vega - Western Wireless International


Direktor Vege potožil predstavnikom EU
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 31. marec 2003
Generalni direktor Vege Julien Coustaury se je danes sestal s predstavniki Direktorata za telekomunikacije Evropske Unije. Predstavil jim je svoje poglede na konkurenčnost in z njo povezane ovire na slovenskem mobilnem trgu.
Več...
 
Vegina polovička
Vega - Western Wireless International
četrtek, 20. marec 2003
Vega je danes začela z novo prodajno akcijo Vega polovička. Naročniki bodo namesto običajne zakupnine, vsak mesec plačevali le pol, to je denimo 3.350 namesto 7.700 za paket Vega 200.
Več...
 
Vega je simpl in poceni
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 10. marec 2003
»Naročniki tretjega mobilnega operaterja v Sloveniji lahko poslej v izbrano omrežje drugih mobilnih operaterjev kličejo za vsega 11 tolarjev na minuto,« je na petkovem srečanju z novinarji povedal novi komercialni direktor Vege Jan Remmelg. To je prva od štirih načrtovanih letnih trženjskih akcij, ki jih Vega pripravlja v letu, ko se od pridobivanja tržne pozornosti bolj obrača k trženju svojih storitev.
Več...
 
Vegamojster - mobilno samozaložništvo
Vega - Western Wireless International
torek, 18. februar 2003
Vega predstavlja novo storitev z imenom Vega mojster. Storitev vsem Veginim uporabnikom omogoča ustvarjanje lastnih vsebin oziroma mojstrovin na spletu ter njihovo pregledovanje in uporabo preko mobilnega telefona.
Več...
 
Vega ob polnenju računa priloži brezplačna SMS sporočila
Vega - Western Wireless International
torek, 28. januar 2003
Vega od danes naprej podarja svojim predplačnikom 30 SMS sporočil ob enkratnem polnjenju računa za vsaj 2.500 tolarjev.
Več...
 
Do 3. marca tudi z Vego ceneje v Avstriji
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 27. januar 2003
Od danes pa do konca marca bodo Vegini uporabniki pri telefoniranju v sosednji Avstriji, ob gostovanju v tele.ringovem omrežju, lahko klicali domov za polovico ceneje.
Več...
 
Vega mega City - predplačniško po enotni tarifi
Vega - Western Wireless International
torek, 01. oktober 2002
Vega je danes najavila nov predplačniški paket Vega mega City, ki prinaša veliko novost na slovenski trg mobilne telefonije. Tako bo odslej tudi v predplačniškem paketu na voljo t. i. »flat rate« tarifa – minuta klica stane enako ne glede na to, v katero omrežje uporabnik kliče, kar uporabnikom omogoča brezskrbno telefoniranje. Oznaka »flat rate« se sicer lahko razume tudi drugače (fiksen mesečen strošek ne glede na količino rabe) a bodo temu verjetno pri Vegi rekli »all U can eat«.
Več...
 
Nov paket Vega Olimpija in ostale vegine novosti
Vega - Western Wireless International
torek, 03. september 2002
Vega je v septembru pripravila novosti in ugodnosti za nove in obstoječe uporabnike. Za okoli polovico so znižali cene predplačniških paketov – tako je odslej priljubljena Nokia 3310 v predplačniškem paketu s SIM kartico na voljo za samo 14.900 tolarjev, majhna in elegantna Motorola T-191 pa za samo 19.900 tolarjev.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 63

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.