Vega - Western Wireless International


Vega astro – Vega šport – Vega loto – Besede
Vega - Western Wireless International
torek, 24. junij 2003
Naročnikom in uporabnikom predplačniških paketov Vege so v Vega meniju v rubrikah Informacije in Igre od danes na voljo štiri nove storitve.
Več...
 
Vega ponuja 25-odstotni popust
Vega - Western Wireless International
torek, 03. junij 2003
Vega je začela z novo prodajno akcijo Vega Clever. Obstoječim in novim uporabnikom podarja 25-odstotni popust, če sklenejo dodatna naročniška razmerja. Izberejo lahko katerikoli Vegin obstoječi naročniški paket z zakupljenimi minutami, ki omogočajo enako ceno za klice v vsa omrežja v Sloveniji.
Več...
 
Vega vložila pritožbo pri Uradu za varstvo konkurence
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 19. maj 2003
V petek so predstavniki Vege na Urad za varstvo konkurence vložili pritožbo zoper družbo Mobitel, največjega mobilnega operaterja v Sloveniji, zaradi zlorab prevladujočega položaja na trgu.
Več...
 
Regulator se je sestal z direktorjem Vege
Vega - Western Wireless International
petek, 16. maj 2003
Generalni direktor Vege se je včeraj sestal z direktorjem Agencije za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto, Nikolajem Simičem in se z njim pogovarjal o nedavni prijavi, ki jo je Vega vložila pri ATRP. V enournem pogovoru sta se oba sogovornika strinjala, da je potrebno na trgu ukrepati, da se izboljša konkurenčnost in uporabnikom poveča možnost izbire, so sporočili iz Vege.
Več...
 
Vega lobira v Bruslju
Vega - Western Wireless International
petek, 09. maj 2003
"Pokazali so veliko zanimanja za razvoj slovenskega trga," je po srečanju s predstavniki Direktorata za informacijsko družbo Evropske komisije povedal generalni direktor Vege Julien Coustaury.
Več...
 
O Vegi in njihovih kršitvah
Vega - Western Wireless International
sreda, 23. april 2003
Z Vego sem imela zelo slabo izkušnjo, zato sem se jim odločila napisati pritožno pismo. Po enem tednu na to pismo nisem dobila odgovora, zato ga pošilam sem in upam, da bo kdo med tukajšnjimi bralci povedal kak komentar na to temo.
Več...
 
Vega je vložila pritožbo na ATRP
Vega - Western Wireless International
sreda, 23. april 2003
Predstavniki Vege so na Agencijo za Telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto (ATRP) vložili uradno pritožbo in prijavo zaradi kršitev Zakona o telekomunikacijah. "Za ta korak smo se odločili, da zagotovimo uveljavljanje slovenske zakonodaje ter omogočimo konkurenco na trgu mobilne telefonije," je po vložitvi pritožbe na Agenciji povedal generalni direktor Vege Julien Coustaury.
Več...
 
Vega v letu dni s 3 na 64 tisoč uporabnikov
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 14. april 2003
"Konec lanskega leta je imela Vega več kot 64 tisoč aktivnih uporabnikov," je prejšnji teden na novinarski konferenci ob predstavitvi poslovnih rezultatov za leto 2002 povedal generalni direktor WWI Slovenija Julien Coustaury. Od tega je bilo skoraj 20 odstotkov naročnikov in 80 odstotkov uporabnikov predplačniških paketov. "Dosegli smo, če se lahko tako izrazim, potovalno hitrost in smo zadovoljni z rezultati podjetja v prvem letu poslovanja, posebej z rastjo, saj je promet v našem omrežju v zadnjem četrtletju zrasel za kar 65 odstotkov," je dodal Coustaury.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 63

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.