Ponudniki opreme
Novi poslovni Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood v omejeni nakladi
Siemens
četrtek, 07. julij 2005
Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood je posebnež, saj je izdelan v omejeni nakladi in vsak telefon je unikaten, ter se razlikuje od drugega. Hrbtna stran mobilnika je dekorirana s t. i. “burlwood-om”, izrastkom, ki nastaja na deblu iglavca z imenom “thuya” in katerega izrezi se uporabljajo pri obdelavi pohištva za furnir.
Več...
 
PC-kartica GC99 za omrežja 3G in tehnologijo WLAN
Sony Ericsson
četrtek, 16. junij 2005
Na voljo je najhitrejši dostop do spleta in e-pošte na več mestih po svetu kot kdajkoli doslej, pravijo pri Sony Ericssonu. Danes predstavljena Sony Ericsson PC-kartica GC99 združuje WLAN s tehnologijo 3G/UMTS in delovanjem v štirih frekvenčnih pasovih. Omogoča raznolikost mrežnih izborov v eni sami tanki PC-kartici, s čimer vsem, ki so v nenehnem gibanju, zagotavlja dostop z največjo hitrostjo prenosa podatkov in največjo možno pokritostjo.
Več...
 
Java Masters 2005 – glasuj in zmagaj!
Siemens
četrtek, 16. junij 2005
Z veliko hitrostjo se približuje končna odločitev mednarodnega tekmovanja za razvoj novih mobilnih aplikacij v prgramskem jeziku Java, ki sta ga organizirala podjetji Siemens in Sun Microsystems. Med 15. junijem in 15. julijem bodo lahko obiskovalci spletne strani www.javamasters.org izbirali najboljše aplikacije in glasovali za tekmovalce, ki si po njihovem zaslužijo zmago.
Več...
 
Ericsson uvaja mobilno telefonijo GSM na letalih
Ericsson
torek, 14. junij 2005
Konec letošnjega leta bo na voljo nov Ericssonov sistem GSM na letalih, ki bo potnikom omogočil uporabo mobilnih telefonov tudi na komercialnih poletih.
Več...
 
Siemens prodal posel mobilnih telefonov tajvanskemu BenQ
Siemens
sreda, 08. junij 2005
Tajvansko podjetje BenQ Group (nekdaj znan kot Acer), ki poleg produktov potrošne elektronike, kot so digitalne kamere, skenerji in LCD monitorji, proizvaja tudi mobilne telefone, bo pridobilo celotno Siemensovo enoto mobilnih telefonov z več kot 6000 zaposlenimi po vsem svetu. Vodenje in poslovanje podjetja še naprej potekalo s sedeža v Münchnu. Posel pa naj bi zaključili v zadnjem četrtletju Siemensovega fiskalnega leta 2005.
Več...
 
Mobilnik Siemens CL75 s parfumom
Siemens
torek, 26. april 2005
Siemens Communications je v Parizu razkril prvi mobilni telefon, ki so ga za ženske oblikovale ženske. Siemensov CL75, ki so ga pred kratkim predstavili tudi na CeBIT-u, je tako s tehnološkega kot estetskega vidika oblikovan posebej za ženske in je z modnim cvetličnim motivom, popolni modni dodatek za današnjo moderno žensko, so prepričani v Siemensu.
Več...
 
Sony Ericsson prodal več, zaslužil manj
Sony Ericsson
petek, 22. april 2005
Podjetji Sony in Ericsson sta prejšnji teden objavili finančne rezultate za njuno skupno podjetje Sony Ericsson Mobile Communications AB (Sony Ericsson) za prvo trimesečje 2005 z zaključkom 31.03.2005. Iz podatkov je razvidno, da je Sony Ericsson v prvem četrtletju dobavil 9,4 milijonov mobilnih telefonskih aparatov, kar pomeni 7% rast glede na enako obdobje lani. Prodaja je v prvem četrtletju dosegla 1.289 milijonov €, kar pomeni 4% padec v primerjavi z enakim obdobjem v lanskem letu.
Več...
 
Nokia uspešna v začetku leta 2005
Nokia
petek, 22. april 2005
Prihodki od prodaje korporacije Nokia so v prvem četrtletju tega leta znašali 7,4 milijarde evrov, kar je 17 odstotkov več kot v enakem obdobju lanskega leta. Največji porast prihodkov so zabeležili v družbi Enterprise Solution, ki razvija in ponuja poslovne rešitve. Čisti dobiček Nokie se je povečal za deset odstotkov na 1,1 milijardo evrov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 80 od 286

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.