Ponudniki opreme
Cisco prodal več kot 2 milijona usmerjevalnikov ISR
Cisco Systems
sreda, 13. december 2006
Podjetje Cisco Systems je sporočilo, da je po svetu prodalo prek 2 milijona usmerjevalnikov z integriranimi storitvami (ISR) in tako napovedalo pomemben mejnik v svojem obstoju. Poleg tega je Cisco Systems v te usmerjevalnike vpeljal ključne nove tehnologije.
Več...
 
Cisco intenzivneje za mala in srednja podjetja
Cisco Systems
sreda, 06. december 2006
Srečanje partnerjev na forumu Cisco European Channel and SMB Press v Milanu je postreglo z novo iniciativo, programom Unified Communications Accelerator in napovedalo izobraževanje SMB University s 5.000 dni izobraževanja z mentorji. Podjetje Cisco Systems je prikazalo nadaljnji uspeh svojega partnerskega programa SMB Select Partner - število partnerjev se je letos podvojilo in jih je sedaj že preko 2.300.
Več...
 
Iskratel v Hong Kongu
Iskratel
ponedeljek, 04. december 2006
Iskratel od danes pa do 8.12. na razstavišču Asiaworld-Expo v sklopu mednarodnega telekomunikacijskega dogodka ITU Telecom World v Hong Kongu premierno predstavlja novo družino izdelkov SI3000.
Več...
 
Ericsson se bo reorganiziral (in odpuščal)
Ericsson
ponedeljek, 27. november 2006
Ericsson je danes najavil reorganizacijo, ki bo stopila v veljavo s 1.1.2007. Po poročanju nekaterih medijev naj bi ob reorganizaciji našteli okoli 400 presežnih delavcev, ki jim bodo ponudili odpravnine.
Več...
 
Boljša orodja - boljši rezultati... nič novega?
Nokia
petek, 24. november 2006
Nova raziskava med ključnimi poslovneži je pokazala, da ustvarjanje učinkovitih timov in delovnih skupin temelji na investicijah v ustrezno mobilno in drugo komunikacijsko tehnologijo ter nagrajevanju primernega ravnanja zaposlenih. Hitro razvijajoči se poslovni svet, v katerem se delo opravlja tudi na daljavo ali v različnih časovnih pasovih, zahteva, da se poslovneži in gospodarstveniki hitro prilagajajo na drugačen stil vodenja in upravljanja s podjetjem. Raziskava je bila sicer sponzorirana, a...
Več...
 
Cisco prevzema Greenfield Networks
Cisco Systems
četrtek, 23. november 2006
Podjetje Cisco Systems je napovedalo dokončen dogovor o prevzemu podjetja Greenfield Networks iz Kalifornije, ki je bilo doslej v zasebni lasti. Greenfield Networks nudi integrirana vezja ter strojno in programsko opremo, ki so optimizirana za obdelavo ethernetnih paketov, ki omogočajo prihodnjo generacijo storitev Metro Ethernet.
Več...
 
Varni usmerjevalnik VPN za mala in srednja podjetja
Allied Telesis
torek, 21. november 2006
Allied Telesis je predstavil usmerjevalnik za navidezna zasebna omrežja, AT-AR415S, katerega varnostne lastnosti in zmogljivosti ustrezajo potrebam malih ter srednje velikih podjetij. AT-AR415S se od tekmecev loči po naboru naprednih varnostnih funkcij in sposobnosti zagotavljanja kakovosti storitve, hkrati pa ohranja visoko raven zmogljivosti omrežja.
Več...
 
Ericsson je predstavil tretjo različico svojega MX-ONE™ IP-PBX
Ericsson
petek, 17. november 2006
Ericssonova rešitev MX-ONE prinaša visoko dostopnost in fleksibilnost ter tako omogoča podjetjem, da zmanjšajo in nadzorujejo skupne stroške uporabe. Podjetjem nudi varen in enostaven prehod na sodobnejše komunikacije preko IP omrežja, v skladu z njihovimi trenutnimi potrebami.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 286

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.