Ponudniki opreme
15 let telefonov Siemens Gigaset
Siemens
četrtek, 05. junij 2008
Siemens Gigaset je znamka telefonov, s katerimi telefonira vsako drugo nemško in vsako peto evropsko gospodinjstvo. Letos praznuje svojo 15. obletnico in njen proizvajalec, podjetje Siemens Home and Office Communication Devices (SHC), s ponosom poudarja, da so telefoni Siemens Gigaset že vse od začetka v vrhu po oblikovanju in tehnologiji, kjer ustvarjajo nove standarde – tudi v današnji IP telefoniji in povezanemu domu.
Več...
 
Microsoft in Iskratel skupaj v poenotenih komunikacijah
Iskratel
četrtek, 05. junij 2008
Na skupnem dogodku sta podjetji Microsoft in Iskratel predstavili rešitev IUC (Iskratel Unified communications). Ta združuje Microsoftove tehnologije z Iskratelovim komunikacijskim sistemom ter zagotavlja storitve poenotenih komunikacij. Nova rešitev omogoča naprednejše, hitrejše in enostavnejše načine komuniciranja. Z njo lahko v podjetju poleg storitev telefonije izvajajo tudi avdio- in videokonference, neposredno sporočanje, izobraževanje na daljavo, sočasno delo na dokumentih, skupno rabo namizij ter številne druge možnosti poenotenega komuniciranja.
Več...
 
Cisco organizacija leta 2007
Cisco Systems
torek, 03. junij 2008
Cisco je objavil, da ga je Združenje za varnost informacijskih sistemov (ISSA - Information Systems Security Association) izbralo za organizacijo leta 2007, s čimer je nagradilo Cisco za vse, kar je storil za združenje in celotno področje varnosti.
Več...
 
Ericsson in Dell za HSPA v prenosnih računalnikih
Ericsson
četrtek, 15. maj 2008
Ericsson in Dell sta se povezala, da bi mednarodnim potnikom omogočila povezovanje z Dellovimi prenosniki naslednje generacije, ki bodo podpirali nemoteno gostovanje v tripasovnih širokopasovnih mobilnih omrežjih HSPA. Dell bo v drugem četrtletju leta 2008 ponudil Ericssonove vgrajene mobilne širokopasovne module HSPA.
Več...
 
Cisco in Nokia z združeno mobilno komunikacijo
Cisco Systems
torek, 13. maj 2008
Podjetji Cisco in Nokia sta objavili, da vse več strank in partnerjev sprejema njuno kombinirano rešitev združene mobilne komunikacije. Mobilna poslovna rešitev Cisca in Nokie prek Ciscovega brezžičnega omrežja Unified Wireless Network povečuje zmogljivosti Ciscovega telefona Unified Internet Protocol (IP) Phone tako, da so te enake pametnim telefonom Nokia serije E. Mobilna poslovna rešitev omogoča uporabnikom brezhibno mobilno doživetje v poslovnem okolju in javnih prenosnih omrežjih.
Več...
 
Nokia v prvem četrtletju 2008 prodala 115,5 milijonov naprav
Nokia
petek, 18. april 2008
Nokia je objavila poslovne rezultate za prvo četrtletje letošnjega leta, ki izkazujejo kar 39% povečanje dobička iz poslovanja v primerjavi z istim obdobjem lani ob 28% povečanju prodajnih prihodkov, ki so znašali kar 12,7 milijarde evrov...
Več...
 
Ericsson lani ustvaril prek 3 milijarde evrov dobička
Ericsson
nedelja, 13. april 2008
Na letni skupščini delničarjev v Stockholmu je Ericssonov izvršni direktor in predsednik Carl-Henric Svanberg delničarjem podjetja naznanil, da so bili rezultati podjetja za leto 2007 med najboljšimi doslej. Ericsson je osvojil tržni delež na praktično vseh področjih in je danes mnogo večji od najbližjih konkurenčnih podjetij, čeprav so se mnoga izmed njih združila.
Več...
 
Domače omrežje v hipu s Siemensovim Gigaset HomePlug AV 200
Siemens
četrtek, 20. december 2007
Na trg je prišel novi vmesnik Gigaset HomePlug AV 200 podjetja Siemens Home and Office Communication Devices (SHC), ki omogoča hitro in učinkovito pretakanje videovsebin v visoki in standardni ločljivosti, zvoka po vsej hiši, prometa VoIP in podatkov, tako doma kot v pisarni, brez dodatnih kablov. Ta izredno hiter in praktičen vmesnik, ki deluje po sistemu »priključi in poženi« omogoča hitrost 200 Mb/s ob porabi samo treh vatov električne energije. Certifikat CE razreda B omogoča ponudnikom širokopasovnih storitev, da naročnikom ponudijo vrhunsko zmogljivo rešitev za domača omrežja.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 286

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.