Ponudniki storitev
Zame same ničle, ali končno enotna cena?
Si.mobil
torek, 04. november 2008
S paketi ZAME bo uporabnik lahko komuniciral z ostalimi Si.mobilovimi uporabniki ali celo z vsemi slovenskimi uporabniki telefonije za 0 evrovSi.mobil je danes predstavil novo ponudbo tudi za njihove naročnike, starejše od 3 let.... pardon 30 let.  Pod sloganom "Si predstavljate življenje brez ničel", so predstavili zasebnim uporabnikom namenjene prenovljene pakete SMART z najnižjo mesečno naročnino in novi paketi ZAME, ki omogočajo klice in SMS-e po 0 evrov, brezskrbno uporabo mobilnega telefona in predvidljivost mesečnih stroškov. Kar je Mobitel nakazal s paketi Povezani in je bilo moč razumeti kot odgovor na ponudbo Tuš mobilovih paketov s količino vključenega prometa, je Si.mobil pripeljal do skrajnosti, ki je  uporabniku najbolj preprosto razumljiva. Toliko na mesec plačam, porabim pa kolikor utegnem...
Več...
 
Nova Mobitelova storitev M:Konferenca
Mobitel
nedelja, 26. oktober 2008
Mobilne konference pa se lahko poleg Mobitelovih naročnikov udeležijo tudi Mobiuporabniki ter uporabniki ostalih mobilnih in stacionarnih omrežij.Družba Mobitel predstavlja novo storitev, s katero bo sestankovanje in usklajevanje različnih uporabnikov še lažje. Storitev M:Konferenca namreč omogoča uporabo konferenčnih video- in glasovnih klicev z uporabo mobilnikov. Mobilne konference pa se lahko poleg Mobitelovih naročnikov udeležijo tudi Mobiuporabniki ter uporabniki ostalih mobilnih in stacionarnih omrežij.
Več...
 
10 let Mobi ponudbe
Mobitel
petek, 24. oktober 2008
Družba Mobitel je že pred 10. leti uvedla novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike. Ob tej priložnosti je vsem uporabnikom mobilnih telekomunikacij predstavila novo Mobi ponudbo, dva nova Mobipaketa in Mobitelefona. Hkrati pa je zopet presenetila z novo ugodnostjo Bonus polnjenje.
Več...
 
E-račun: Pilotski projekt Abanke in Telekoma Slovenije
Telekom Slovenije
sreda, 15. oktober 2008
Ivan Janc, razvojni tehnolog; Abanka Vipa d.d., Vanja Jeraj Markoja, izvršna direktorica Področja komercialnega bančništva; Abanka Vipa d.d., Tomaž Kraškovic, direktor Sektorja za finance; Telekom Slovenije d.d., dr. Timotej Kodek; Avtenta.si d.o.o. (Foto: Barbara Zajc)Skupina Telekom Slovenije in Abanka sta na današnjem posvetu poslovnih partnerjev predstavila skupen pilotski projekt e-račun. Ta lahko zanesljivo in učinkovito nadomesti klasično poslovanje z računi v papirni obliki. Abanka je v slovenskem prostoru vodilna banka na področju implementacije sistema izmenjave e-računov. Skupina Telekom Slovenije, kot napredno tehnološko podjetje, pa je med prvimi izmed večjih poslovnih sistemov, ki izdaja in prejema račune v elektronski obliki.
Več...
 
Finančna kriza ima le majhen vpliv na poslovanje Skupine Telekom Slovenije
Telekom Slovenije
ponedeljek, 13. oktober 2008
Na dogajanja na svetovnih finančnih trgih, strme padcev tečajev vrednostnih papirjev in bojazen, kako bo finančna kriza, ki je nastopila, vplivala na poslovanje in vrednost delnice družbe, so se odzvali tudi v Telekomu Slovenije. Na dogajanja na svetovnih finančnih trgih, strme padcev tečajev vrednostnih papirjev in bojazen, kako bo finančna kriza, ki je nastopila, vplivala na poslovanje in vrednost delnice družbe, so se odzvali tudi v Telekomu Slovenije. Poudarjajo, da je Telekom Slovenije je močno regionalno podjetje z jasno zastavljeno poslovno strategijo, ki jo dosledno uresničuje v vseh segmentih poslovanja. Ostajajo stabilno podjetje z visoko finančno močjo in stabilnim denarnim tokom. Njihove strateške investicije v širitev so dolgoročno naravnane, zadolženost podjetja je sorazmerno nizka, obstoječa posojila so ustrezno zavarovana proti obrestnemu tveganju, naložbe v finančni sektor pa so zanemarljive.
Več...
 
Velike spremembe Telefonskega imenika Slovenije v knjižni obliki 2009
Telekom Slovenije
petek, 10. oktober 2008

Letos knjig Telefonskega imenika Slovenije ne bo več mogoče kupiti, saj bodo te brezplačne. Novi Telefonski imenik Slovenije 2009 (TIS), ki v vseh različicah izide 5. novembra, prinaša velike spremembe v svojem knjižnem delu. Novi imenik bo razdeljen na tri knjige, v katerih bodo združeni podatki o telefonskih naročnikih vseh operaterjev v Sloveniji. V času prednaročniške akcije si lahko posamezniki zagotovijo svoj izvod, pri čemer pa morajo kriti del stroškov pošiljanja knjig.

Od 5. do 21. novembra oz. do takrat, ko bodo zaloge knjig pošle, bo lahko vsak prevzel svojo področnokodno knjigo TIS-a v eni od 62 večjih živilskih prodajalnah Mercatorja po Sloveniji.

Več...
 
Si.mobilov ORTO BERI za mlade
Si.mobil
ponedeljek, 06. oktober 2008
Mlajši od 31 let lahko od danes naprej sklenejo naročniško razmerje na ORTO BERI paket ob nakupu dlančnika BlackBerrySi.mobil je za mlade pripravil nov naročniški paket ORTO BERI, ki poleg klicev in SMS-ov želijo mobilno komunicirati tudi preko e-pošte, uporabljati programe za spletno klepetanje in se družiti v spletnih skupnostih. Naročniški paket ORTO BERI omogoča uporabo storitve BlackBerry ter s tem e-pošto in dostop do interneta, poleg tega pa še klice v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-e po 0 evrov, vključenega 100 MB podatkov, klice v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra.
Več...
 
Mobitel zaupanja vreden operater
Mobitel
sreda, 01. oktober 2008
Družba Mobitel je prejela ugledno priznanje Trusted Brand 2008, za uspešni tržni nastop pa še naziv Superbrands. Kakovost ponudbe vodilnega slovenskega operaterja je potrdila tudi neodvisna raziskava revije Connect, ki je potrdila najboljšo kakovost Mobitelovega omrežja v primerjavi z ostalimi domačimi mobilnimi operaterji.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 913

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.